Próbki

Zaczęty przez Marek, 07 Styczeń 2020, 15:47:02

Przeczytano 3 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Marek

Mydeł jest mnóstwo i człowiek nieraz chciałby spróbować wielu rodzajów etc., życia na to nie starczy, nawet dziesięciu. Chętnie popróbowałbym jakichś próbek - 20 g na przykład. Pojawia się tutaj pytanie - skąd zdobywacie próbki? W polskich sklepach się nie spotkałem za bardzo z możliwością kupienia, a ściąganie zza granicy jest mało opłacalne. Macie jakieś źródła?
  •  

Marston

Takie sklepy jak maggard oferuja próbki moze nie większości ale cos tam mają. U nas raz ze nie ma mydeł z USA po za jakimiś tam podstawowymi paroma to o próbkach juz nie wspomnę.
Jedynie od kogos odkupić jak ci skrobnie :)
  •  

Marek

@Marston  Zamawiałeś coś stamtąd?
  •  

Marston

•  

Piciu

@Marek jesli chcesz to Ci wyślę te probki jakie mam podzielę, które mam odbiorę na jedno golenie z każdego i to co mi zostanie to Ci wyśle bedziesz miał na kilkanaście przygód w różnymi mydełkami, produtkami ze świata których myślę, warto sprobować :hello:
  •  

Vesper

@Piciu  Kurczę jak tak spojrzałem na te próbki to jeśli @Marek nie będzie chciał to ja się piszę  ;D ;D :D :D
  •  

Robcyk

@Piciu  jesteś dobrym człowiekiem i pomocnym. Już Cię lubię. I żeby nie było ja tylko się cieszę że pomagasz.  Jesteś Gość.
  •  

Monocero

Postaram się również przygotować jakiś komplet próbek   ;).
(D.D)
  •  

waldekski

To i ja się przyłącze, ale mogę tylko użyczyć wszystkie rodzaje Nuàvia PannaCrema , bo tylko tych używam....
@Marek daj znać jak by co.....
  •  

Piciu

:hello: Jak tylko skończę podróż golitkową po świecie próbek to się odezwę tu w temacie do @Marek albo do @Vesper i paczka pójdzie by któryś z was mógł sobie również sprobować, pozdrawiam :beer:
  •  

Marek

Uwielbiam to forum  8)

@Piciu @waldekski @Monocero  :beer2: :beer: :popcorn:

Ja oczywiście chętny jestem na wszystko, ale jakby co - jeśli są inni chętni to należy się dzielić :)

@Piciu bardzo chętnie - przygarnę nawet porcję na jedno golenie, w ten sposób spróbuję mydeł do których pewnie bym nie dotarł.

Informacje puszczam na priv, jeśli ktoś planuje też zamawiać jakieś mydła do podziału to chętnie się dołączę :)
  •  

waldekski

Cytat: Marek w 08 Styczeń 2020, 11:06:58Uwielbiam to forum 

właśnie po to są TAKIE fora, aby Wszyscy byli równi i każdy pomógł w miarę możliwości.............
  •  

Marek

No i trochę się tych próbek nazbierało:

Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję - @Monocero @waldekski oraz @Piciu  :hello:
Teraz tylko pędzel, tygielek, koniaczek...  :relaxation:
  •  

Piciu

@Marek Przyjemności życzę, widzę że powalczysz trochę :git: akurat do lata Ci zejdzie by sobie coś zakupić.  ;D
  •  

Marek

•