ASTRA SUPERIOR Platinum - zielona

Zaczęty przez Monocero, 29 Styczeń 2020, 17:53:44

Przeczytano 15 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Axelf

Jeśli będą golić jak chińskie Polsilvery to katastrofa.
  •  

Sambags

Nie mieszkam w Polsce, więc nie miałbym możliwości wypróbowania chińskiej podróbki Polsiver.
  •  

Axelf

To nie podróbka to oryginał 🤣 przenieśli fabrykę do chin
  •  

Sambags

Cytat: Axelf w 28 Luty 2026, 10:52:02To nie podróbka to oryginał 🤣 przenieśli fabrykę do chin

Przepraszam, ponownie przeczytałem swoje poprzednie komentarze i rozumiem, że być może nie wyraziłem się wystarczająco jasno. Chodziło mi o to, że przeniesiono tylko produkcję ostrzy Astra Platinum z Indii do Chin, a nie produkcję wszystkich ostrzy produkowanych przez Gillette. Ostrza marki Gillette są nadal produkowane zarówno w fabryce w Rosji, jak i w Indiach. Ostrza Wizamet są nadal produkowane w Rosji.
  •  

jarecki

Mam za sobą dopiero parę goleń czeskimi Barbero i żyletki wyglądają obiecująco. Może Barbero Platinum będzie nową Astrą? :)
  •  

Axelf

Testował ktoś może chińską Astrę?
@Bednaar kupowałeś ostatnio parę kilogramów żyletek 8)  w Facetarii, napatoczyła Ci się tam może chińska paczka?
  •  

Sambags

Właśnie zamówiłem opakowanie zawierające 100 ostrzy Astra SP ,,Made in China"; ciekawie będzie ocenić ich wydajność, gdy porównam je z wersją indyjską.  :hello:
  •  

Axelf

Czekam na reckę :shaving:

Ludzie wieszali psy na indyjskich a one mi lepiej podeszły niż ruskie więc w chińskich nadzieja🙂
  •  

Sambags

Pierwsze komentarze na temat Astry SP z Chin nie różnią się zbytnio od tych z Indii i Rosji. Niektórzy uważają, że mogą być bardzo złe.
  •