Co ostatnio kupiłem do golenia

Zaczęty przez Monocero, 25 Listopad 2018, 22:25:27

Przeczytano 967 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mokasyn86

Cytat: septemberzg w 05 Październik 2025, 21:10:43Taka "brudna" pomarańcza
Wytrawna. Jak tak, to zapach bardzo fajny, niespotykany na codzień, ciekawy 8)
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.

septemberzg

Cytat: Mokasyn86 w 06 Październik 2025, 15:38:39Wytrawna. Jak tak, to zapach bardzo fajny, niespotykany na codzień, ciekawy 8)

Nie do końca wytrawnie. Sama pomarańcza słodka nie jest. To na bank. Dochodzi zdecydowany zapach kadzidła. Jednak po jakimś czasie czuć trochę słodkawo wanilię.
R41  |     Henson AL 13++   |   Yates 921 M  |   RR Hawk SE V3  |  Feather Artist Club Scotch Wood SS  |    Feather Artist Club SR Japanese Razor 

BRZYTWA CHALLENGE MAJ 2025
  •  

Arjuna

Nie mogłem się powstrzymać i kupiłem oryginałkę :D Na fejsie jest jeszcze druga od kolegi za 200 gdyby ktoś chciał.

P.s. Liczę też, że Kolega @Borat zakocha się w szawetkach tak jak ja :D

P.s2. @Borat - one są bez opakowań  :D

lukassonek

@Arjuna  fajnie ta limona wygląda  ;D
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

septemberzg

@Arjuna

Widziałem, widziałem. Już sie nawet przymierzałem do tej limonki ale dekonsumpcjonizm wziął górę ;D 
R41  |     Henson AL 13++   |   Yates 921 M  |   RR Hawk SE V3  |  Feather Artist Club Scotch Wood SS  |    Feather Artist Club SR Japanese Razor 

BRZYTWA CHALLENGE MAJ 2025
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

Arjuna

Chłopaki, na żywo ona jest zajebista :)

Mariusz888

Nie no wakacyjny vibe to ona ma bezdyskusyjnie ;)
  •  

Janusz_Senior

Dzisiaj dotarł do domu Nero Ardesia 21x8x2 cm
Pierwszy naturalny kamlot w mojej kolekcji
Będzie zabawa  ;)  8)

Kamisori, brzytwy, szawtki i maszynki DE

T800

Napisz jak ten kamulec poleruje i jakie golenie było po ostrzeniu na nim  :)

Arjuna

Martinesku

Zamówiłem ten kremik, następny będzie Speick

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS

loppek

A do mnie przyleciało trochę staroci - zakup w śmiesznej cenie i z epoki. Według zapewnień sprzedawcy i mojej POBIEŻNEJ kwerendy, pre-1982 (brak kodu kreskowego, motyw na kubku, etc.)
Set Culmak - shaving mug, brush & soap, tablet 3 oz.
Mydło oczywiście tallow, w folii. Pędzel świnia junior (18 mm). Jakieś żyletki "made in England" w gratisie. Pudełko mocno zajechane, ale całość nigdy nieużywana. Kocham takie strzały.

Mariusz888

@loppek jeżeli faktycznie taki rocznik to stan petarda :)
  •  

Mokasyn86

Kto poluje, ten ustrzeli :hello2:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Cyprian

Witajcie szanowni :shaving:

Nie mogę wytrzymać i muszę się pochwalić {nie chełpić} świeżutką przesyłką z
italianbarber.com

Przedstawiam Państwu
RazoRock Daily Smooth Plus

Uwielbiam maszynki RazoRock-a, za jakość wykonania, użyte materiały, wygląd, wagę i co najważniejsze w maszynkach - za jakość golenia!

Virtus et Honor
Henson AL13++(TAN), Mühle R89 J80, Mühle R94 ROCCA, RazoRock BBS OC, RazoRock Mamba 70, Rockwell 6s, Rockwell T2 SS, TRC Stainless Tumbled - LV1, Wizamet W11