Co ostatnio kupiłem do golenia

Zaczęty przez Monocero, 25 Listopad 2018, 22:25:27

Przeczytano 976 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

AdamS

Ja zacząłem TG💈 z
🦡.
To będzie 3szt+ Forumowy 🐷.
  •  

przemyslavklimek

Wstęp do mikołajek część 2 ;)

Martinesku

@przemyslavklimek LYBRA wygląda rewelacyjnie. Nie chcesz sprzedać rączki?  :)
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

przemyslavklimek

Cytat: Martinesku w 02 Grudzień 2025, 23:52:41@przemyslavklimek LYBRA wygląda rewelacyjnie. Nie chcesz sprzedać rączki?  :)

Nie ma takiej opcji :)
  •  

zennhorst

Cytat: przemyslavklimek w 02 Grudzień 2025, 23:36:46Wstęp do mikołajek część 2 ;)

musiałeś być bardzo grzeczny w tym roku  :D
nie to co ja  :'(
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst

judgebien

[/quote]

@przemyslavklimek
szybko pisz recenzje tej maszynki, ciekawy jestem bardzo co ona jest warta  ;) świetne mikołajki

przemyslavklimek

@judgebien drobny wpis w dziale ,,moje dzisiejsze golenie" :)

hatake

Odebrałem właśnie zapas blaszek
Ruskie Astry, dziś sprawdzę czy dobrze je zapamiętałem  :shaving:  :beer:

Razorock Mamba 70, King C Gillette,
Merkur  Progress, Rockwell 6C,
Muhle R41, Muhle R89,
Razorock German 37 Slant,
  •  

Maniut

Taka mała ciekawostka urkunetrazor

•  
    Za ten post podziękował: TJ

Piotros2

Cytat: Maniut w 03 Grudzień 2025, 19:53:46Taka mała ciekawostka urkunetrazor

Daj znać jak goli  :shaving:
Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Tatara Muramasa.
https://pfro.substack.com/
  •  

TJ

@Maniut bardzo ciekawostka, niie miałem pojęcia o istnieniu takiej maszynki
  •  

Robcyk

To OUMO robi. Fajnie wygląda i ciekawe jak goli. Czekam na opis @Maniut
  •  

hatake

Zbrojenie zakończone. Dziś kolejna i ostatnia paczka z blaszkami. Mam zapas i to na lata jeśli chodzi o blaszki produkcji z Petersburga. Nie goliłem się jeszcze Minorami ale słyszałem dużo pozytywów, jutro sprawdzę, jeśli się okażą tak samo dobre jak Asterki to mam kilka lat z głowy z moich wyliczeń wychodzi ponad 7lat 😅😅

Razorock Mamba 70, King C Gillette,
Merkur  Progress, Rockwell 6C,
Muhle R41, Muhle R89,
Razorock German 37 Slant,
  •  

AdamS

Tak, tak.
Koniec to może w tym roku.
A w przyszłym najdzie ochota na indyjskie ...
  •  

Martinesku

Cytat: hatake w 04 Grudzień 2025, 19:38:25Zbrojenie zakończone. Dziś kolejna i ostatnia paczka z blaszkami. Mam zapas i to na lata jeśli chodzi o blaszki produkcji z Petersburga. Nie goliłem się jeszcze Minorami ale słyszałem dużo pozytywów, jutro sprawdzę, jeśli się okażą tak samo dobre jak Asterki to mam kilka lat z głowy z moich wyliczeń wychodzi ponad 7lat 😅😅
Ja też przed chwilą odebrałem... Porównaj do Astra Peterburg i daj znać jak odbierasz i jakie różnice.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •