LEA - Balsam po goleniu

Zaczęty przez Marcin Es, 12 Kwiecień 2019, 01:39:04

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Marcin Es

Szanowni golarze ;) dziś przedstawię Wam recenzję balsamu po goleniu firmy LEA. Produkt ten ma faktycznie "hiszpański temperament" - zapraszam do lektury :)

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Ocena:

W mojej ocenie daję 2 pkt / na 10

(jeśli ten balsam by mnie nie podrażniał, dałbym mu spokojnie 6 pkt / na 10)
  •  

Monocero

Mamy na forum konkurs. Warto zgłaszać do niego recenzje.
(D.D)
  •  

uvler

Zauważyłem ten balsam w Netto za 6 zł i kupiłem mimo że nie jestem fanem balsamów. Ten mi się bardzo spodobał bo ma sporo alkoholu, zostawia skórę czystą dobrze nawilżoną i suchą (nie pozostawia żadnego filmu). Ładnie pachnie i chłodzi.
  •  

Erebus

Lubię ten balsam na tyle, że zrobiłem spory jego zapasik. Efekt chłodzenia rzeczywiście dość mocno odczuwalny, ale dla mnie to akurat plus, zwłaszcza o takiej porze roku, jak teraz, wychodząc na świeże powietrze. Minusem jest dość wodnista konsystencja, przez co wydajność nie jest najwyższa, bo sporo produktu trzeba nabrać. Warto przetestować.
  •  

Gracyan94

•  

Wielki Ojciec

Mi po jednym użyciu się podoba, zobaczymy jak będzie dalej... Serio jest w Netto ?
  •  

uvler

Tak tylko nie na półce z kosmetykami a w tych koszykach z niską ceną. Bardzo fajne uczucie po goleniu głowy, glaca się świeci w zdrowy sposób, nie tłusto O0
  •  

Wielki Ojciec

•  

MacGyver

Najlepszy balsam, jaki znam. Ani Warsy, ani żadne Nivea, czy takie na przykład AA Men nie mają porównania. Właściwości pielęgnacyjne i odkażające świetne. Lekkie szczypanie, bo balsam ma w składzie alkohol. I dobrze. Miło chłodzi i długo pachnie mentolowo-eukaliptusowo jakoś-tam. Polecam.
Brutal - zapach prawdziwego mężczyzny.
  •