Konkurs forumowy - Stojaki

Zaczęty przez Monocero, 08 Czerwiec 2020, 20:26:37

Przeczytano 823 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Monocero

Dzięki inicjatywie @Maciek_T mamy do rozdysponowania kilkanaście stojaków na pędzle, golarze.pl

Jak sam wytwórca stwierdził, podarował je w celu promowania i rozwijania forum i z myślą o osobach, które to robią.
Stojaki są za darmo, nabywca pokrywa koszt przesyłki lub odbiera bezpłatnie u mnie osobiście.

W związku z tym uznałem, że będzie sprawiedliwie, że poza konkursem stojaki otrzymają 4 osoby. Trzy najbardziej aktywne na forum i czwarta, która otrzymała najwięcej podziękowań za pisane treści. Zaraz jednak się zorientowałem, że aktywność na forum to czynnik którego w sposób sprawiedliwy nie zmierzę. Statystyka forum nie mierzy współczynnika ilości postów i czasu na forum ale generuje tylko ilość postów.

Czyli wychodzi, że niby najaktywniejsza jest osoba która ma najwięcej postów. Inaczej jednak to się rozłoży jak weźmiemy pod uwagę od kiedy jest na forum. Jest to czynnik nie mierzalny innymi słowy w sposób rzetelny.

Tym samym poza konkursem stojak wręczę dwóm osobom, które się znacznie wyróżniły.

1. @Marek  - za otrzymanie największej liczby podziękowań za pisane treści.

2. @bigmaciek - za największa ilość postów, najdłuższy czas na forum i za najwięcej rozpoczętych wątków.

Następnym etapem jest konkurs foto. Zwycięzcy forumowego zdjęcia tygodnia w dwóch kolejnych edycjach dostana po jednym stojaku. Obowiązuje regulamin konkursu.

Kolejne 6 stojaków dostaną recenzenci TG. Jeden recenzent może dostać tylko jeden stojak. Recenzja może być jedna lub kilka w dowolnym dziale forum. O wartości recenzji będą decydowały otrzymane LIKE pod recenzją. LIKE z recenzji się sumują. 6 osób z największa ilością LIKE otrzyma po jednym stojaku.

Ostatnie 2 stojaki to pole do popisu dla filmowców. Jeden filmowiec może dostać tylko jeden stojak. Film może być jeden lub kilka o tematyce TG. O wartości filmu będą decydowały otrzymane LIKE pod filmem. LIKE z filmów się sumują. 2 osoby z największa ilością LIKE otrzyma po jednym stojaku.

Konkurs trwa do końca czerwca. Z konkursów jestem wyłączony ja - jako organizator, oraz @bigmaciek i @Marek jako osoby wyróżnione.

Osoby biorące udział w konkursie proszę o wrzucanie linków do swoich prac w tym wątku.

(D.D)
  •  

miklo

Gratulacje panowie! Piękny gadżet :)
  •  

Marek

@Monocero i @Maciek_T dzięki wielkie - za wyróżnienie i za świetną robotę  :hello: Nawet nie wiedziałem, że prowadzę w jakiejś statystyce  :hello2:  :guitarist:
  •  

Monocero

(D.D)
  •  

Monocero

@Bihać zgodnie z zasadami masz stojak za zdjęcie tygodnia. Reszta na PW. zachęcam do udziału w konkursie.
(D.D)
  •  

Bihać

Serio?😲😲
Dzięki 🍻 nawet nie myślałem o takim prezencie😍

Monocero

(D.D)
  •  
    Za ten post podziękował: Bihać

Carlos

•  

maniek1990

•  

Carlos

•  

Monocero

Konkurs zakończony. @maniek1990  @Carlos poprosze namiary na paczkomaty na pw i rozmiary stojaczkow. Wiecej chętnych nie było.
(D.D)
  •  

Carlos

•