Moje Golenie - Ralf SnowY

Zaczęty przez Ralf SnowY, 28 Styczeń 2025, 17:06:11

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Chmura

@Ralf SnowY zajebista robota, świetnie się Ciebie słucha, nagrywaj dalej.
Powodzonka  :beer3:

Ralf SnowY

Zapraszam na Golenie maszynka z jaką nie dogaduje się od 1 razu...a każda "druga szansa" pogłębia "alergie"  ;)

Mintus

@Ralf SnowY kolejnym super filmikiem nas uraczyłeś brawo  :beer3:
  •  

Normad

Rafał jak zawsze  bardzo ciekawy Materiał .Ogladam systematycznie (wszystkich naszych kolegów filmy na yt)
Dzięki wielkie że propagujesz tradycje TG! :hello:

Razir

@Ralf SnowY  :hello: Krótko , prosto i na temat :cool7:
Dzięki za czarną rączkę .....a tak mi się podobała :D

Pozdrowionka i czekam na następne filmiki :thank_you:

Ralf SnowY

@Razir @Mintus @Normad
Dziękuję za dobre Słowo Koledzy  :beer:

@Razir
....a może Twoje dłonie lubią mieć mokry akryl w dłoni?  O:-) Ja osobiście Zawsze wole Metal z Zaznaczam dobrym Radełkowaniem/Moletowaniem.
Acz To moja opinia...do znudzenia będę zaznaczał To Kwestia Całkowicie Indywidualna. TO w TG jest genialne, że możemy się Tak Genialnie...różnić, a Pasja Dalej Ta Sama 💈🤜🤛💈
  •  
    Za ten post podziękował: Razir

Razir

@Ralf SnowY  :hello2: Siemka .  Zdecydowanie podzielam Twoje zdanie.
Jako że jestem  po 50-ce :D wolę rączki radełkowane .
Wiem to tylko liczba , ale ułatwiajmy sobie przyjemność golenia.

Serdeczne dzięki i pozdrowionka :thank_you:

Ralf SnowY

@Razir Idealnie w Punkt!  :hello: Dokładnie mamy TO samo podejście do Tematu  :beer2:
  •  
    Za ten post podziękował: Razir

Ralf SnowY

Mokasyn86

@Ralf SnowY A mi nikt nawet lokalu przygotowanego do robienia kosmetyków nie chce użyczyć. Całego w kafelkach, coś jak w kostnicy. Musiałbym taki kupić. A to nie są tanie rzeczy. Zwłaszcza w centrum.
Zawsze kłody pod nogi, ale podniosę się, nie będę leżeć.
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

Ralf SnowY

@Mokasyn86 Dasz Radę! Kto jak nie Ty...i nie odpuszczaj, masz Talent. Największe marnotrastwo dla TG, abyś nie "wypłynął na szerokie wody"  :beer2:

Mokasyn86

@Ralf SnowY Kolega wynajmuje ludziom mieszkania i lokale. Myślałem, że jakieś jedno wolne pomieszczenie by miał, ale wszystko wynajęte. To byłoby najlepsze rozwiązanie. Kafelki bym sam położył, gdyby było trzeba. Niestety przepisy sanitarne jak do robienia szczepionek.
  •  

Ralf SnowY

Razir

@Ralf SnowY  :hello2: Filmik dla mnie :! ....a dla czego :?
Na przestrzeni 2 tygodni kupiłem Rockwella 6c ganmetal i mydełko Stirlinga lime.
Jestem mega zadowolony, a Twój filmik utrwala mnie w tej opinii .

Serdeczne dzięki :thank_you:

Ralf SnowY

Ciesze sie, że się wbiłem z Zestawem   :beer2:
Powiem Ci szczerze @Razir  masa różnych opinii jest w środowisku o Rockwellu 6C/S...ja złego słowa powiedzieć nie mogę. Daje Zawsze świetne golenia.

...a Stirling? Co Ci będę mówił, od 1 ich zestawu
...Uwielbiam, lecz wiadomo kwestia Gustu w TG. Ważne abyśmy się golili TYM co nam sprawia przyjemność  :beer2: