Moje Golenie - Ralf SnowY

Zaczęty przez Ralf SnowY, 28 Styczeń 2025, 17:06:11

Przeczytano 4 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ralf SnowY

Normad

Super Rafale i fajnie ze propagujesz tradycje golenia  :hello:
Cieszę się że jest tu was więcej i wszystkim dziękuje z osobna!!!
Revisor 5/8 , Kamisori Iwasaki
Blackbird Brass , Rocnel Sailor Hybrid 2024 , Gillette HD Rocket , Gillette Super Speed

Mokasyn86

@Ralf SnowY Jak coś to mogę zrobić dobrą grafikę na kanał. Wilk z żyletką w tle 8)

Hosk85

Mokasyn86

@Ralf SnowY Wiem, że szału nie ma, ale tak przykładowo...

Marcin39

Ralf SnowY

@Mokasyn86 Dziekuje za inicjatywę...pomyślimy  ;)

Borat

Jakby miał być bardziej pogodny a nie groźny  :)

•  

Mokasyn86

Z takich "prostych" to takie coś zrobiłem, ale to nie moje klimaty, ja lubię realizm...
Napisy można dorobić w każdej chwili, gdziekolwiek, jakiekolwiek.

•  
    Za ten post podziękował: Marcin39

oxen

Dziś już nie trzeba być grafikiem, żeby robić grafiki :) Gdzie te czasy kiedy nad projektem rastrowym siedziało się dwa dni  :'(
AI zabija niektóre zawody. Szkoda.
  •  

Mokasyn86

Cytat: oxen w 01 Luty 2025, 20:06:32Gdzie te czasy kiedy nad projektem rastrowym siedziało się dwa dni
Pomyśl sobie jak to czują ludzie, którzy pisali bajki lub scenariusze do filmów. Tam jest dopiero katastrofa.
  •  

oxen

@Mokasyn86 tak to jest jakaś masakra. Niestety to wszystko dopiero nadciąga.
  •  

Borat

Czytałem że wkrótce AI będzie mogła uczyć się "algorytmu" geniuszy pisarskich i AI będzie mogła pisać np dalsze przygody bohaterów z trylogii Tolkiena nie zaniżając poziomu pisarskiego autora. No i też napisze taką książkę dużo szybciej niż człowiek.
  •  

Razir

Są extra . Cholera za duży wybór :D
Ale ... jak już co to fotka nr1 .

•  

Ralf SnowY

@oxen Dokładnie Tak jak mówisz. Swoje Logo (zarys głowę wilka wygenerowałem) i Intro na kanał robiłem sam chwilkę mniejsza/większą.
W AI robisz Klik i jest opcji wiele...jednak wychodzę z założenia, że jak Zrobisz w każdym detalu/pikselu po Twojemu...To jakoś Tak lepiej Oko cieszy :beer2:

....acz...AI niestety przegania kreatywność ludzką z coraz większej ilości płaszczyzn zawodowych. Osobiście Twierdzę, że To "ślepa ulica".

Scalony post: 01 Luty 2025, 22:34:19
@Mokasyn86 ...Ale i Tak Dziękuję za inicjatywę i zainteresowanie Tematem  :hello: