Stojak na kamienie

Zaczęty przez kaioshin, 13 Czerwiec 2025, 08:31:39

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Chmura

Saito to ładnie w takim stojaczku leży :D Moje w pudełku, we wtorek otworzę po miesiącu rozstania  >:(
  •  
    Za ten post podziękował: kaioshin

kaioshin

Dobra chopy nadejszła chwila piękna i wiekopomna 🤣
Dałem z siebie 30% i wypierdalam.

Chmura

To się nazywa porządny stojak na broń. :D Jeszcze gdzieś nakleić nalepki z tym co to za kamień w razie choroby umysłowej (a z tyłu ile jest warty :)) ) i gotowe.  :beer2:
  •  

Mokasyn86

@kaioshin Jak ten syntetyk 10 000 ? Ostrzy coś ? Do czego byś porównał ?
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

kaioshin

Panie to jakieś tanie gówno jest taidea 🤣 costam ostrzy ale w sumie to go nie używam od kiedy mam naturalne, noże ostrzyłem i spoko ... Wg mnie do brzytwy to one są za miękkie

lukassonek

fajnie to wyszło, bardzo estetycznie :)
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Marcin39

•  

kaioshin

Cytat: Marcin39 w 30 Czerwiec 2025, 20:32:53@kaioshin
Masz dzieci?  :D
 :beer2:
Nie.
Uprzedzam pytania - żony też nie 🤣

Scalony post: 01 Lipiec 2025, 20:09:55
Cytat: Mokasyn86 w 30 Czerwiec 2025, 16:41:02@kaioshin Jak ten syntetyk 10 000 ? Ostrzy coś ? Do czego byś porównał ?

Dzisiaj z ciekawości na tym i jeszcze jednym taidea 3/8 k (realnie ten ma może 1.5/5) naostrzylem od zera i muszę trochę zmienić zdanie o tym kamieniu wygląda na to że jak już czlowiek trochę umie ostrzyć to ten kamol wcale taki zły nie jest ... Realnie ta strona 10k ma może z 8 ale naostrzylem wywecowalem i ogoliłem się elegancko na bb bez problemu ... Także da się ... Szczególnie że ten kamień w promocji kupiłem chyba za niecała 100 ...