Rękodzieło T800

Zaczęty przez T800, 17 Grudzień 2024, 13:44:43

Przeczytano 4 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

T800

Cześć  :hello3: Przyszedł mi do głowy pomysł  :) żeby zrobić coś fajnego Jak wielu z Was wie jestem osobą niepełnosprawną i większość czasu spędzam w domu a warto ten czas lepiej spożytkować Postanowiłem zaproponować Wam  nożyki Opinel Carbon steel które naostrzylem na tym samym zestawie kamieni jak kamisori Wczoraj się takim nożem ogoliłem choć Nikogo nie namawiam by mnie naśladował  :D Nożyki będą w pudełkach przeze mnie polakierowanych i będzie na nich grawer Takie szybkie zdjęcie z moich robótek ręcznych  :) Pudełko surowe i pomalowane no i nożyk Ktoś chciałby takie coś  :?

Marcin39

•  
    Za ten post podziękował: Arjuna

SiwyDym

@T800 piękna robota, gratuluję :beer2:
Myślałeś może o zrobieniu jakiegoś "domku" na kamisori?

T800

Siwy dym To pudełko jest sklepowe ja je tylko ozdobie  :) Domek dla kamisori ale jak od zera z drewienek  :?
  •  

Wielki Ojciec

Oczywiście że biorę :hello2: dobre pytanie, czy do pudełka zmienić się moja Kamisori ? ;D
  •  

SiwyDym

Cytat: T800 w 17 Grudzień 2024, 14:08:06To pudełko jest sklepowe ja je tylko ozdobie
To źle zrozumiałem. Myślałem, że robisz pudełko "od zera".

TJ

Ustawiam się w kolejkę i czekam na więcej informacji  :beer:

Borat

To jest nożyk składany że tak spytam z ciekawości?  :)
  •  

Arjuna

@Borat składany. Ja już czekam na mój nr 000 od @T800  Numer 001 jest chyba dla @Wielki Ojciec lub @Marcin39
Mamy Panowie pierwsze rękodzieło zrobione przez forumowego Terminatora!  8)  ;D
Otworzysz nim paczkę z inpostu, oskrobiesz jabłko a jak nie będzie nic pod reką to się ogolisz :D
C.V. Heljestrand Eskilstuna I Czorny Kot I Kamisori | Boker American Line | Piomet | Wapienica | TI 6/8 SC
Rockwell 6s I  R41 | Merkur 37c I Merkur Progress I Bayonetta | Muhle Rocca I Icon x3
  •  

Wielki Ojciec

Jak dostanę 001 to będę zachwycony  ;D
  •  

Marcin39

•  

Mokasyn86

Numer 001 miałem mieć ja  :hello3:
Ale mogę odstąpić, i mieć 005. 8)
  •  

T800

Tak Koledzy będzie  :) Nr 00 prototyp dla Arjuna Nr 01 dla Mokasyna chyba że się jedynki zrzeknie i się nie obrazi  :D Nr3 Wielki Ojciec Może się dogadacjcie Ale nie wiem czy tu czy jak będą nożyki na bazarku Tylko to będzie dosyć rozłożone w czasie bo w domu mam 3 nożyki i 3 pudełka Reszta to po Świętach Bożego Narodzenia muszę wiedzieć ile ich zamówić
  •  

Mokasyn86

000-Arjuna
001-Wielki Ojciec
002-Marcin39
003-Mokasynek
  •  

n3dvi3d

000-Arjuna
001-Wielki Ojciec