Pędzel yaqi sagrada familia

Zaczęty przez Wielki Ojciec, 04 Czerwiec 2024, 08:10:07

Przeczytano 707 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wielki Ojciec

Dzień dobry,
czy któryś z kolegów ma ten pędzel i może wyrazić swoje zdanie na jego temat ? Rozważam zakup a nie wiem czego się spodziewać. Za pomoc będę wdzięczny :beer3:
  •  

Wielblad

@Wielki Ojciec ... bierz, aktualnie jest w yaqi defect: Klik 22mm załóż nowe konto i za 7pln z wysyłka do domu masz ;)
Ewentualnie to: Klik 24mm
...a minister golenia ostrzegał ???
  •  

Airacobra

Ja właśnie mam defekta Sagrada Familia oraz green viper - nie wiem co mają popsute pianę biją jak szalone, na twarzy trochę miziaki ale je lubię. Jak brakuje czasu na moczenie świnek, lub w plenerze kamperze są jak znalazł. 
  •  

judgebien

Dzięki za info. Właśnie na Alie kupiłem 24 mm za 33 zł. Akurat szukałem pędzla dla kuzyna na początek i ten będzie jak znalazł.
  •  

n3dvi3d

@Wielblad dzięki za informacje.
22mm są w drodze do mnie. Wyszło 28zl za pędzel i transport gratis.
Pod namiot jak znalazł  :beer:
  •  

vrtel

Dobre pędzle, łatwo biją pianę, nie ma się do czego przyczepić, no miękkie są na twarzy i wolę Frank Shaving Pur-tech, ale Sagrada jest bardzo w porządku
  •  

judgebien

Te pędzle są idealne na jakieś wypady w plener.
  •  

Borat

•  

Wielki Ojciec

Dzięki Panowie zamówiłem, żona mnie pogoni  :D
  •  

Wielblad

Cytat: Wielki Ojciec w 04 Czerwiec 2024, 10:44:16Dzięki Panowie zamówiłem, żona mnie pogoni  :D
Znam ten ból ;) powiedz jej że będziesz miał więcej czasu na spędzanie z koleżanką małżonką bo skróci się proces golenia... syntetyka nie trzeba tak długo namaczać ;)
...a minister golenia ostrzegał ???
  •  

marcin19883

Mam ten pędzel już chyba rok i jest jak nowy. Włosy się nie wyginają i nie wypadają. Nic się z nim nie dzieje, tylko czuć zapach mydła  :D
  •  

zami

Cytat: Wielki Ojciec w 04 Czerwiec 2024, 10:44:16Dzięki Panowie zamówiłem, żona mnie pogoni 
Zacznij się golić wieczorem do łózia. Powiedz żonie, że wszyscy mężczyźni golą się co rano dla kobiet, ale tylko nieliczni golą się wieczorem dla tej jedynej.
Potem tylko czekaj na prezenty z materii TG od małżonki  ;)
  •  

Wielki Ojciec

•