Moje golenie brzytwą

Zaczęty przez kwasek071, 28 Styczeń 2024, 19:37:31

Przeczytano 38 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robcyk i 1 Gość przegląda ten wątek.

T800

To wszystko ma taką otoczkę i delikatność U mnie czasem leci krew do większości rzeczy podchodzę bardziej roboczo Facet z dredami może jest sympatyczny i nie miał bym wrogości Piwa bym się z Nim napił ale golę się sam  :)
  •  

oxen

Yyyy ...
,Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie."
- Lew Tołstoj

... dostosuję się więc  ;)

Arjuna

Dzięki @kwasek071 za film. Lubię oglądać Daniela, mimo, że on podoba się mojej żonie ;)  :D 
@T800 rozwaliłeś system  :D Jak przyjadę to nakręcimy coś na kanał, ale teraz nie wiem, czy damy radę bez dredów ;)  :D  O0
C.V. Heljestrand Eskilstuna I Czorny Kot I Kamisori | Boker American Line | Piomet | Wapienica | TI 6/8 SC
Rockwell 6s I  R41 | Merkur 37c I Merkur Progress I Bayonetta | Muhle Rocca I Icon x3
  •  

kwasek071

@Arjuna @oxen
 Skupmy się na tym . W skrzynce same świetne kamisori . Na twarzy dobre, bądź bardzo dobre
mydło . Przygotowanie zarostu i golenie. Dokładne golenie i zadowoleni obaj panowie . Elegancko .
Reszta jest milczeniem

T800

Mam dzień konia i się czepiam Nie nie jestem wrogo nastawiony do nikogo Derdy tatuaże kolor skóry religia upodobania seksualne Do nikogo nie strzelam Mam po prostu bardziej robocze podejście mniej się rozplywam nad czymkolwiek Jak Kogoś uraziłem Przepraszam  :beer:
  •  
    Za ten post podziękował: Piotros2