Pędzel Stando Old Spice Style

Zaczęty przez Monocero, 17 Maj 2020, 09:59:51

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Monocero

Jeden z naszych forumowiczów, który pragnie pozostać anonimowy, zachęcony zdjęciami na facebookowej grupie fryzjersko-groomerskiej postanowił zakupić dwie rączki Stando. Zadzwonił do mnie i zapytał, co o tym sądzę. No cóż zgodnie z prawdą powiedziałem swoje zdanie i wyraziłem swoją opinię. Tak może was to zdziwi ale pozytywną, bo doceniam pracę ludzką, zaangażowanie i wkład w rozwój TG. Ponadto krążą na forum opinie, że Stando jako wytwórca choroby wieku dziecięcego ma za sobą i znacząco podniosła się jakość jego produktów. 

Z tego powodu i widząc tez dostępne w sieci zdjęcia, zachęciłem naszego forumowicza do zakupu. Przy okazji postanowiłem ten fakt wykorzystać i kupić od Stando pędzel z rączka typu Old Spice.

Zapytacie dlaczego tak? Z tego powodu, że Stando ma jakieś sobie tylko znane programy lojalnościowe dla klientów i nie każdemu sprzedaje. Nie chciałem, go wiec narażać na gniew kolegów z grupy fryzjersko-groomerskiej, że mi sprzedał pędzel więc poprosiłem z tego powodu naszego forumowicza.

Według jego relacji, transakcja odbyła się bardzo sprawnie, wszystko ładnie zapakowane i nawet certyfikat do pędzla.

Pędzel SOSS, który kupiłem za 80 zł !!!!!!!! :points: tak to nie żart za 80 zł. jest wykonany z drewna wiązu i posiada knot syntetyczny.

Co mogę napisać, pędzel jest super. Ma dopracowaną BARDZO WYGODNA RĄCZKĘ, nie ma na nim już nakładanej wacikiem żywicy - nie wiem czym jest zaimpregnowana. Knot syntetyczny, jest w moim pierwszym odczuciu dość poprawny. Ja takie lubię, sprężysty lekko sztywny - nie jest to miziak kosmetyczny.

Z tego pędzla za tą cenę jestem zadowolony.
(D.D)
  •  

waldekski

Też mam dwa pędzle w tym stylu....super się nimi "mazia" po twarzy
  •  

Monocero

(D.D)
  •