Polscy youtuberzy

Zaczęty przez Marston, 07 Maj 2020, 23:13:57

Przeczytano 15 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

oxen

Czasem zerknę choć powiem szczerze za dużo czasu w ciągu dnia nie posiadam.
Jeden golący się całkiem ok. Powiem Wam, że widać live na Insta w którym goliło się na raz czterech Panów... No nie wiem. Mi to nie przeszło w ogóle.
Strasznie dziwnie się to oglądało  ???

Ogólnie golenie się jest dość intymna czynnością dla mnie w sensie, lubię być sam podczas golenia.
Nie wiem czy goląc się i opowiadając do kamery umiałbym odpowiednio skoncentrować się nad jedną i drugą czynnością  :)

Gizmuch

Wysłałem Pimpsowi paczki z żyletkami Vintage całkowicie za darmo, dlatego bo mnie interesują ten temat akurat i może przez swoje zasięgi, ktoś doceni właśnie te blaszki.
Nie wszyscy robią coś dla zysku finansowego, a mogłem mu je po prostu sprzedać. Teraz z zaciekawieniem czekam na kolejne filmiki z żyletkami vintage w roli głównej.   
  •  

zennhorst

@Gizmuch
Tak się zastanawiałem czy to właśnie Ty nie wysyłasz tych blaszek pimps'owi  :hello2:

"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

ShaveManiac

Pimps ma to szczęście, że Spectrum przesyłał i nadal przesyła mu sporo sprzętu do TG. To właśnie dzięki niemu przegolił tyle różnego sprzętu. To co co wysyłają inni to mały procent. Bez Spectrum nie miałby tyle filmów ze sprzętem.
  •  

oxen

Temat co prawda o naszych Jutuberach, ale prawdziwe $$$ to są w USA. Jak obserwuje kanały insta i powiązane z nimi YT to jest jakaś masakra. Zapowiedzi, ciągła (tak mi się wydaje) obecność na socialach, unboxingi, porównania Live, transmisje kilkuosobowe itp. Z tego już naprawdę idzie się utrzymać. Dobrego dostają masę sprzętu i mydeł od swoich producentów. Tylko Ci najwięksi są w stanie podnieść rękę i delikatnie skrytykować produkt. Liczba otwarć i zasięgi też na zupełnie innych poziomach niż naszych chłopaków. To już są małe biznesy.
Niektórzy mają także swoje sklepy.
Życzę oczywiście naszym takich osiągnięć tyle, że nas zupełnie inne zainteresowanie TG. Tamte społeczności są większe.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  

Gizmuch

Cytat: zennhorst w 17 Marzec 2025, 21:31:48@Gizmuch
Tak się zastanawiałem czy to właśnie Ty nie wysyłasz tych blaszek pimps'owi  :hello2:

Tak to ja i jeszcze jedna osoba, której osobiście nie znam, czekam na testy Gillette platinum plus
  •  

Monocero

:golarze2:

Posprzątałem temat. Szambem się oblewamy w Ringu.  :hello:
(D.D)

Marek67

•  

japurek

•  

judgebien

•  

japurek

Dziękuję, dział nie dostępny.
Pozdrawiam.
  •  

Monocero

@japurek na forum Golarze.pl im więcej masz wiadomości napisanych tym zdobywasz szersze uprawnienia i dostęp do większej ilości działów, które są np. z pozycji Nowego Golarza niedostępne. Tego typu działanie ma za zadanie mobilizowanie użytkowników do aktywności. Jest wielu użytkowników, którzy forum tylko obserwują będąc zarejestrowani i nie zdają sobie sprawy, że forum jest co najmniej dwa razy większe :) Teraz jesteś Nowym Golarzem i widzisz wersje podstawową forum, będziesz Golarzem będziesz widział więcej, Specjalistą golenia jeszcze więcej, Ekspertem Golenia będziesz widział całeeeee forum.
(D.D)
  •  

Mokasyn86

@Gizmuch Ty wysłałeś Pimpsowi żyletki vintage do testów ? Masz tych Gillettów więcej ? ;)
Ta Gillette Platinum Plus ma zajebistą krawędź tnącą, jak dobrze wypolerowana brzytwa  :hurrah:
Jestem ciekaw, jak to wygląda pod mikroskopem 8)
  •  

AdamS

@Monocero kolego mnie nie strasz, że tu jest jakiś Dark Net :laugh3:
Mnie wystarczy to co już tu widzę :astonished:  ile tu jest sprzetu , duperelów itd TG
 :beer2:
🪒Muhle: R89/VIVO+R89+R41/Rocca+ Companion| Merkur: Futur+ 38C + 39C 💈Blade Feather💈
  •  

Gizmuch

Cytat: Mokasyn86 w 10 Kwiecień 2025, 20:30:22@Gizmuch Ty wysłałeś Pimpsowi żyletki vintage do testów ? Masz tych Gillettów więcej ? ;)
Ta Gillette Platinum Plus ma zajebistą krawędź tnącą, jak dobrze wypolerowana brzytwa  :hurrah:
Jestem ciekaw, jak to wygląda pod mikroskopem 8)
Tak to ja je wysłałem, mam mało tych żyletek, w Polsce  niedostępne nie widziałem nigdy aby były gdzieś na olx, Allegro, a ceny na eBayu kosmiczne, mam nieotwarte pudełka, jak zużyję to mogę Ci podesłać jedną nową na oględziny

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk