Tomasz Skorek

Zaczęty przez miklo, 04 Czerwiec 2020, 10:50:10

Przeczytano 788 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

miklo

To kolega shrack z sąsiedniego forum. Fan szawetek i brzytew. Nie jest szołmenem i medialnym zwierzem, ale można zobaczyć różne sprzęty w akcji bez zbędnego pitolenia. Tutaj golenie szawetką, jaką ostatnio kupiłem (zresztą link do oferty z Ali dostałem właśnie od Tomka):

•  
    Za ten post podziękował: shrack

Topek

Nie znam człowieka i nic do niego nie mam. Jednak jego opinia o brzytwach Monocero , napisana nie wiem na jakiej podstawie, sprawia że nie przepadam za człowiekiem
  •  

miklo

A może. Nie pamiętam już tego wątku (tzn kto co pisał). Chyba za rzadko tam bywam :D

EDIT: Znalazłem. No rzeczywiście. Czysto dekoracyjny wyrób na podstawie zdjęcia... Dobra. Szkoda gadać. Myślałem, że dalej jest od spółdzielni, czy czegoś tam... Szkoda.
  •  

tombar

Według mnie kolega ma w jakimś sensie "trudną" twarz pod TG. Dlatego uważam jego golenia za swoiste wyzwanie - ciekawe i pouczające. Z przyjemnością można obejrzeć. I wszystko byłoby może w porządku gdyby nie dziadostwa w pewnym wątku (vide ww), tudzież kilku innych miejscach w sieci. Szkoda bo lubiłem jego filmy znacznie bardziej od pitolenia niektórych znanych 'klasyków'. Z całym szacunkiem, ale zabrakło charakteru niestety.  :secret: :(
Ius est ars boni et aequi
  •  

miklo

Rozmawiałem z nim o szawetkach. Wie o nich naprawdę dużo i służy pomocą. Zgapiłem ten słynny występ (tzn widziałem, ale wtedy mi ta ksywka nic nie mówiła jeszcze i nie zapamiętałem, kto to). Szkoda, że polityka tak nam w tym ogródku TG miesza. Tym bardziej to przykre, że jest nas w sumie garstka, a i tak frakcje, grupy, podjazdy...
  •  

Monocero

Nie ma co sie sugerować, ma swoje zdanie i ma prawo je mieć. Filmy calkiem robi ok, a i szawetki to ciekawy temat. Twarz ma rzeczywiście trudną do golenia, tym bardziej technika warta obserwacji.
(D.D)
  •  

japurek

Sympatyczny człowiek, brzytewki to on zna !!!
"... wiecznie żyć nie będę... " - Wilkinson Sensitive :D :D
  •  

Mokasyn86

Miałem przyjemność golić się brzytwą ostrzoną przez @shrack . I krawędź była fenomenalna :!
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.

T800

Pełny szacun dla Kolegi Shrack Stara gwardia i tyle  :beer:

shrack

Normalnie chcą się mnie pozbyć, tak lukrują tak słodzą że zaraz cukrzycy dostanę.

SiwyDym

@shrack to nie jest lukrowanie, tylko stwierdzenie faktu. Mam jedną brzytwę, którą ostrzyłeś. I mogę tylko potwierdzić słowa Kol. @Mokasyn86. Profeska w każdym calu 👍