Tatara Muramasa

Zaczęty przez Chmura, 29 Listopad 2024, 08:24:23

Przeczytano 148 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Chmura

Tatara Muramasa

O marce (przetłumaczone ze strony)

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

O maszynce (przetłumaczone ze strony)

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Opakowanie

Prezentacja maszynki

Prezentacja dwóch skrajnych ustawień

Pierwsze wrażenie

n3dvi3d

Nigdy nie goliłem się sprzętem tej marki więc odniosę się jedynie do kwestii wizualnej.
Moim zdaniem jest piękna w swojej prostocie  :)
  •  

Wielblad

@n3dvi3d miałem tatara Nodachi i to piękno że zdjęć emanuje jeszcze bardziej przy kontakcie organoletycznym... moja mnie co prawda nie dogalala na szyi a nadmierny docisk kończył się albo krwawica albo przegoleniem... ale piękna była skubana... jedna z tych których mi brakuje... optycznie ;)
| ATT S2 OC | Leszy OC | Z0 | Jaga | R41 | L3'ki | EJ 3ONE6 | Mokosz | YPM 921-M+HH | Bayonetta | Hawk V3 CC+OC |
| Henkotsu Kamisori | New Hanamasa Kamisori |
| TI Special Coiffeur | Böker Celebrated Wenge |
  •  
    Za ten post podziękował: n3dvi3d

judgebien

Świetna recenzja . Ciekawy jestem tej maszynki . Jest na swój sposób wyjątkowa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  

Arjuna

C.V. Heljestrand Eskilstuna I Erbe Solingen I Czorny Kot I Kamisori
Rockwell 6s I  Merkur 37c I trochę PRLu I trochę staroci I trochę chińszczyzny
Mam R41 od Wielblada!