Zapoznaj się z regulaminem bazaru forum, zanim założysz temat.

https://www.golarze.pl/index.php?topic=3.0

Zapoznaj się z tematem Zgłaszanie wiadomości

https://www.golarze.pl/index.php?topic=1864.0

Należy przesyłać zdjęcia do tematów w Bazarku na zewnętrzne hostingi, takie jak Postimages, Imgbb lub inny dowolny, aby uniknąć zbędnego obciążania forumowej galerii zdjęciami związanymi ze sprzedażą.

(S) Maszynki i wody

Zaczęty przez Francis, 26 Listopad 2024, 19:35:29

Przeczytano 478 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Francis

Sprzedam:

1. [110zł] Merkur Progress - brak pudełka, obręcz z numeracją czasami delikatnie obraca się inaczej niż gałka, może wystarczy coś docisnąć, nie znam się, w niczym mi to nie przeszkadzało, drobne ryski (2 lata używana)
2. [55zł] Muhle R41
3. [35zł] Hags Awekening - zużycie widoczne na zdjęciu
4. [35zł] As + mydełko takie zwykłe (nowe), woda użyta 2 razy
Yves Rocher Fraicheur Nature Ambree - prawdopodobnie vintage

Wysyłka - mogę wystawić przez olx - teraz za 1zl chyba jest

•  

gawrosz

Poproszę o rezerwację pozycji nr4 - woda i mydełko Yves Rocher
Nie widzę jednak kosztów wysyłki?
Maszynki Mercur Progress Long, Muhle R41, Gillette Aristocrat, Gillette FatBoy, Gillette Adjustable, Brzytwa  - mar79
  •  

Robcyk

Qrwa czemu ? Ech  progres za tyle ? No nie mogé  o nie mam pieniędzy teraz ludzie ech czemu mi się takie okazje nie spotkaja tydzień później  bidnemu zawsze wiatr w oczy wieje. 😍
  •  

Borat

@Robcyk to zrób rezerwację że za tydzień zapłacisz. @Francis może się zgodzi  :)
  •  

Robcyk

•  

Francis

Cytat: Borat w 26 Listopad 2024, 20:16:55@Robcyk to zrób rezerwację że za tydzień zapłacisz. @Francis może się zgodzi  :)
Jasne nie ma problemu z rezerwacją np do 10.12
  •  
    Za ten post podziękował: Robcyk

Robcyk

Do soboty dało by radę. 30 listopada?  Jeśli tak dziękuję serdecznie.
  •  

Francis

Cytat: Robcyk w 26 Listopad 2024, 21:20:38Do soboty dało by radę. 30 listopada?  Jeśli tak dziękuję serdecznie.
Oczywiście, rezerwuję
  •  
    Za ten post podziękował: Robcyk

Arjuna

Biorę R41. Dla mojego ziomka, który mam nadzieję niebawem dołączy do forum
C.V. Heljestrand Eskilstuna I Erbe Solingen I Czorny Kot I Kamisori
Rockwell 6s I  Merkur 37c I trochę PRLu I trochę staroci I trochę chińszczyzny
Mam R41 od Wielblada!
  •  

Robcyk

😛hurra będę miał Progresa  i za niedużą kasę. Dziękuję serdecznie za czas oczekiwania.. qrna ten tydzień jest jakiś fartowny dla mnie😋
  •  

Borat

Cytat: Francis w 26 Listopad 2024, 19:35:29Wysyłka - mogę wystawić przez olx - teraz za 1zl chyba jest

Do tej złotówki dochodzi obowiązkowe ubezpieczenie za niecałe 5 złotych, co i tak się opłaca. No i jak jest w dobrej cenie może się okazać że ktoś inny kupi. No chyba że w opisie dasz że nie działa bo zardzewiała itp dla odstraszenia  ;)
  •  

Arjuna

@Francis napisz proszę czy wysłać Ci kod do paczkomatu oraz jak wysłać pieniądze. Pozdro serdeczne
C.V. Heljestrand Eskilstuna I Erbe Solingen I Czorny Kot I Kamisori
Rockwell 6s I  Merkur 37c I trochę PRLu I trochę staroci I trochę chińszczyzny
Mam R41 od Wielblada!
  •  

gawrosz

Podpinam się pod zapytanie @Arjuna bo taka opcja wysyłki z podesłanym kodem do paczkomatu będzie chyba najsensowniejsza
Maszynki Mercur Progress Long, Muhle R41, Gillette Aristocrat, Gillette FatBoy, Gillette Adjustable, Brzytwa  - mar79
  •  

ambipur

@Francis proszę o rezerwację wody HAGS. Wysłałem też PW.
  •  

Francis

Wszystko sprzedane, można zamknąć
  •