Forumowe zdjęcie tygodnia 22.11.2024 - 29.11.2024

Zaczęty przez Piotros2, 21 Listopad 2024, 13:32:57

Przeczytano 889 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

n3dvi3d

•  
    Za ten post podziękował: Robcyk

Marcin Es

•  

n3dvi3d

•  

Marcin Es

@n3dvi3d Cześć  :hello:, jestem, żyję i mam się dobrze  :) Tylko brak czasu. Pracuję w hurtowni gdzie zakładane było, że będzie 2 pracowników ale wyszło tak, ze tylko ja jestem  :beer2:

Mokasyn86

Cytat: Marcin Es w 25 Listopad 2024, 16:01:53będzie 2 pracowników ale wyszło tak, ze tylko ja jestem
Czyli wynagrodzenie podwójne  :labour:
  •  

Robcyk

Ja zawsze za  małym zdjęciem  się staralem👍

n3dvi3d

•  

Hussar

•  

Robcyk

Dziękuję kto zrobił większe zdjęcie z mojego. Nie umiem nie potrafię. Mam zesputego komputra . Telefon też stary co zrobić staram się jak mogę i samemu mi się podobają moje foty.a jak kiedyś było jak wygrałem zdjęcie tygodnia takim ciulowatym zdjęciem. @js  mi gadał żebym nie przesadzał z tymi przekształceniami w programach i miał rację. To jest tylko w jednym programie podrośnięte jak to gadam. Staram się chłopaki. Jakbym miał kompa sprawnego tobym zrobił Sigmą i by było .a ja wiem czy by było. Liczy się pomysł. Dzięki mistrzu coś zmienił format👍💪

To mi się podoba. Takie lustro brzytwy  i światło. Mega zdjecie @Hussar
  •  

MacGyver

Brutal - zapach prawdziwego mężczyzny.

Hussar

n3dvi3d

•  

Robcyk

Siedzę na b&b na weekendzie czasem lecz powiem tyle. I pod względem zdjęć tu cudne nie moje żeby nie było ale pod względem produktów i sprzętu do golenia możemy być dumni! Polskie forum jest obserwowane przez ludzi ze świata. Duma mnie rozpiera Golarze.pl 💪👍
  •