Feather AS-D2S

Zaczęty przez bigmaciek, 02 Luty 2019, 15:22:11

Przeczytano 2 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bigmaciek

Maszynka Feather AS-D2 to następczyni udanego już modelu AS-D1 z drobnymi, kosmetycznymi poprawkami. W momencie kupna dostajemy gustowne pudełko. W zależności od wersji jest w nim albo maszynka i pudełeczko żyletek (wersja AS-D2) albo dodatkowo jeszcze stojaczek (wersja AS-D2S). Jeszcze jest wersja z drewniana raczka i stojaczkiem WS_D2S. Maszynka jest perfekcyjnie wykonana ze stali nierdzewnej i według wielu recenzentów stanowi wzór do naśladowania. W chwili obecnej jest na rynku wiele maszynek, które mogą stanowić ciekawszą alternatywę. Trzeba jednak pamiętać, że jest ona w produkcji od 2009r (AS-D1). Wersja AS-D2 została wprowadzona na rynek w 2013r więc konstrukcja i design mają już prawie 6 lat.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.
  •  

waldekski

hej @bigmaciek
rozumiem, że jesteś właścicielem takowej maszynki. I tu moje pytanie....Czy jeżeli byś mógł, musiał....kupił byś tą maszynke jeszcze raz  :-\
dzięki za recenzje i zdjęcia, ja cały czas ostrze sobie "zęby na tą z drewnianą rączką  :D ;)
  •  

Monocero

@waldekski na dzisiejszym spotkaniu @bigmaciek udostępnił mi tą maszynkę i w przyszłym tygodniu wstawię porównanie z RR Mamba 70.
(D.D)
  •  

INFIDEL

również mam Feathera AS-D2S i opiszę swoje spostrzeżenia.
Niestety nie są to argumenty "za zakupem" niemniej nie będę umniejszał pozytywnych odczuć związanych z tą maszynką 
  •  

zennhorst

Miałem AS-D2 i sprzedałem.
Bardzo piękna maszynka lecz nie umiałem się nią ogolić tak dokładnie jak R89.

"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

bigmaciek

Cytat: waldekski w 02 Luty 2019, 21:51:35
hej @bigmaciek
rozumiem, że jesteś właścicielem takowej maszynki. I tu moje pytanie....Czy jeżeli byś mógł, musiał....kupił byś tą maszynke jeszcze raz  :-\
dzięki za recenzje i zdjęcia, ja cały czas ostrze sobie "zęby na tą z drewnianą rączką  :D ;)

@waldekski
Nie jestem właścicielem "takowej" maszynki, jestem właścicielem dokładnie tej maszynki na zdjęciach.  ;D Gdybym musiał kupić to bym kupił.  :D Co innego czy bym chciał. Nie, nie chciałbym. Ale tylko z powodu jej ceny. Uważam, że maszynka jest świetna jak się ją opanuje. Tylko, że teraz można kupić podobne maszynki o porównywalnej charakterystyce. Dlatego ciekawi mnie porównanie do Mamby ew. GC (@Monocero) jak i głos krytyczny (@INFIDEL).
  •