Moje Golenie - Ralf SnowY

Zaczęty przez Ralf SnowY, 28 Styczeń 2025, 17:06:11

Przeczytano 61 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jednoryb i 4 Gości przegląda ten wątek.

japurek

No wynik taki trochę średni.
Wielki gap sputnika podciągał inne niedomagania tej maszynki, tatara wykonana mega precyzyjnie wiec- bez dyskusji.
Moim zdaniem największym wygranym tego pojedynki to chyba mydło, które pozwoliło schować agresję sputnika przy tak dużym gap.
Ale to tylko moje rozkminki.
 :shaving: 
"... wiecznie żyć nie będę... " - Wilkinson Sensitive :D :D
  •  

Martinesku

@japurek Co bez dyskusji? Jakie "niedomagania" ma spitnik? Ile razy padło w materiale słowo "remis"?
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Ralf SnowY

@Mintus Dzięki! Kolor? Cyt. "Hipnotyzujqcy"  :beer:

@japurek Ja wiem, że miano Naczelny Złośliwiec zobowiązuje, ALE...zdziwiłbyś się jak w Sputniku Ten GAP nie jest problemem. Możemy tą maszynkę krytykować za jej "źródło powstania", efekt finalny golenia to już całkiem inna bajka. Robi co ma robić i czy chce czy nie chce robi To dobrze! Tatara? Tu w sumie nie ma co dywagować bo wszystko jest jasne.
Jednak zadam Ci jedno pytanie czy ja tylko śniłem o pewnym Podcaście nagrywanym w sumie niedawno cyt. "CENA NIE GOLI"? Czy on na prawdę powstał?
Wkonanie i cena to jedno, efekt finalny golenia to drugie, a...Nasze Indywidualne Preferencje to juz całkiem inna sprawa. Daleki jestem od forsowanej niedawno absurdalnej (moim zdaniem) tezy w tym wątku, że nie ma czegoś takiego jak subiektywne podejście do maszynek, bo cyferki/tabelki mówią wszystko. Dla mnie to właśnie ta najważniejsza kropka nad I. Warto przy okazji jeden i drugi sprzęt majac w swej rece przegolić, aby mieć Swoje Zdanie w temacie. Czuje, że i do Yaqi jak i do Rockwella jesteś minimalnie nastawiony na Nie.
Acz nadal bede zaznaczał ile ludzi Tyle opinii i TO jest w TG wyjątkowe.
Co do mydła? Tak, Bullmann to bardzo dobre mydło.

@loppek W Temacie brzytwy? Tak, słowa dotrzymam...ale aktualnie widzowie maja bardzo duży wpływ w rozwoj i scenariusz kanału. Z Szacunku właśnie do Nich głównie gole sie TYM co otrzymałem na tzw testy. Przyjdzie TEN moment bedzie szlachetne ostrze. Kanału nie zamykam wiec mamy czas :beer: 

Robcyk

@Ralf SnowY zrób z brzytwą tak jak napisałem w komentarzu na ostatnim filmie Bercika 😂😂😂😋

Ralf SnowY

Cytat: Robcyk w 01 Grudzień 2025, 12:19:46@Ralf SnowY zrób z brzytwą tak jak napisałem w komentarzu na ostatnim filmie Bercika 😂😂😂😋

@Robcyk Ty masz Łeb nie od parady!  :D  ;D

Łapacz z Sacramento

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać patrząc na ten thumbnail ;)

Zolkowski_Workshop

@Ralf SnowY Super film na wieczorny odpoczynek. Remis to remis 😁.
Mam duży uśmiech na twarzy za każdym razem jak wspominasz dobrym słowem pędzel, który stworzyłem 😇 Widać, że bardzo go lubisz 😁

Ralf SnowY

Cytat: Łapacz z Sacramento w 01 Grudzień 2025, 21:11:46Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać patrząc na ten thumbnail ;)

DOBRE!  :lol2:

@Zolkowski_Workshop Oczywiście, że lubię. Skrojony Wszystkim pod moje Ja... abstrahując od Tego, że To po prostu bardzo dobry pedzel jest.  :beer:

japurek

@Martinesku nie podważam wyniku, tylko myślałem że będzie zdecydowany zwycięzca.
Ot nie lubię remisów.

Agresja, cena i tępe żyletki nie golą to jakby wiadomo. Tylko za każdym razem masz nadzieję, że tym razem się mylisz  :hello2:
"... wiecznie żyć nie będę... " - Wilkinson Sensitive :D :D

Ralf SnowY

Robcyk

@Ralf SnowY no no no ale masz chody👏👏👏

barber

@Ralf SnowY
Efekt Hensona 🤣
U mnie zakończył się 2xTI (++,+++)
Bajeczne urządzenie 🍻 :beer:
☠️ nieprzyjemny w obyciu ☠️ — 🌸🌸🌹 zyskuje przy bliższym poznaniu 🌺🌷🌸

Ralf SnowY

@Robcyk Chody?  ??? No nie, ale...Nobilitacja to duża w moim mniemaniu, że bardzo znaczący producent TG zauważył moj młody kanał. Bardzo Cieszy możliwość porozmawiania na tzw priv. Bardzo mi miło otrzymać od Tak zestaw pokazany na filmie.  :)  :beer:

@barber Tak sobie nazwałem, tak To widze: Efekt Hensona.   8)  Wielu młodych adeptów TG, ale nie zawsze młodzi wiekiem  ;) po konsultacji prywatnym kanałem i zakupie Hensona...Zawsze mówią To samo. Szok i niedowierzanie w pozytywnym słowa znaczeniu. Dla jasności nie tylko Hensona wszystkim proponuje  :D  ;D  :D
  •  
    Za ten post podziękował: Robcyk

Martinesku

Chyba alternatywą na tego Hensona to jest RazoRock Daily Grooved i to całkiem sensowną alternatywą...
@Ralf SnowY to byłoby ciekawe zestawienie tylko, że wiele zależy od poziomów agresywności jakie by w porównaniu brały udział, RazoRock ma 4 poziomy, Henson ma 3. Kombinacji jest wiele.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS

Piotros2

Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Stando Rod.
https://pfro.substack.com/