Co ostatnio oglądałeś?

Zaczęty przez Monocero, 22 Wrzesień 2020, 13:00:44

Przeczytano 19 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Piotros2

Wersja podstawowa 249 €
Ciekawe czy zaczną sprzedaż zgodnie z planem w styczeń/luty 2026 ?
Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Tatara Muramasa.
https://pfro.substack.com/
  •  

AdamS

15lat temu czytałem książkę
Kasa Pana Boga.
To wtedy byłem w szoku, ile hektarów mają parafie z mojego dekanatu, w sumie więcej niż największy bamber.
Cały czas z gronem prawników walczą o odszkodowania i dostają najlepsze działki.
Smozowski w Klerze okazał to bardzo delikatnie.
"Złote a skromne".
  •  

Retroshaver

Ja "trochę" mniej poważne tematy.
Po dłuższej przerwie wróciłem do Netflixa i musiałem nadrobić tę zaległość ;)

•  
    Za ten post podziękował: Borat

Borat

Cytat: Retroshaver w 05 Grudzień 2025, 20:15:23Ja "trochę" mniej poważne tematy.
Po dłuższej przerwie wróciłem do Netflixa i musiałem nadrobić tę zaległość ;)

Jeden z najlepszych seriali które widziałem. Z piątego sezonu cztery odcinki już obejrzane i czekam na następne  :)

Retroshaver

Ja @Borat chyba poczekam na całość bo nie wiem czy dałbym radę wyczekać do świąt i finału w nowy rok  :o
Szkoda, że to (zapowiedziane) ostatni sezon. Wciągały mnie te epizody.

Wielblad

Ja sobie dzisiaj odświeżyłem nieco serie Mr Q
...a minister golenia ostrzegał ???
  •  
    Za ten post podziękował: Marcin39

Marcin39

@Wielblad Dzieny!
Nie znałem tego  :D
  •  

patric79

Ja też widzę pierwszy raz nigdy nie wpadłem na ten kanał  :)  Zaraz muszę oblukać dokładniej
  •  

loppek

No co wy, chopy, toż to legenda. I pierwszy beef w świecie TG z Gienkiem Emerytem "Piomet Częstochowa" na YT. Miał taki odcinek z koszulką z wielkim napisem "Nacjonalizm" :))
  •  

patric79

Cytat: loppek w 05 Grudzień 2025, 21:20:36No co wy, chopy, toż to legenda. I pierwszy beef w świecie TG z Gienkiem Emerytem "Piomet Częstochowa" na YT. Miał taki odcinek z koszulką z wielkim napisem "Nacjonalizm" :))

@loppek Ja to jestem nowicjusz w TG, ale zerknąłem na materiały tego Pana i bardzo mi się podobają, dobrze konkretnie opowiada
  •  

lukassonek

@Retroshaver mnie właśnie tak denerwuje takie wrzucanie odcinków  :))  wole usiąść i obejrzeć od razu np 10 :D
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Retroshaver

@lukassonek dozują napięcie, ale czasem można poczuć brak i człowiek już by chciał obejrzeć, a tu lipa ...
Ja zaczekam ;)

Borat

Jak nie oglądaliście mogę Wam opowiedzieć co się nieoczekiwanego wydarzyło  :)
  •  

lukassonek

@Borat kurcze ja sie zatrzymałem na 3 sezonie ;p
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Retroshaver