DwaOstrza.pl - pasjonacki sklep TG

Zaczęty przez Arjuna, 13 Listopad 2025, 17:57:49

Przeczytano 6 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Arjuna

Czołem Załoga!

Stało się! Po kilku miesiącach pracy razem z żoną Asią otworzyłem sklep o profilu TG  :hello:  :beer:
Jesteśmy nastawieni na propagowanie tradycyjnego golenia w Polsce - w tym kierunku będziemy rozwijali markę Dwa Ostrza.
Sklep jest naturalną wypadkową zdarzeń. Ma na celu wspierać markę w propagowaniu tradycyjnego golenia. Cieszę się, że jestem w tak pięknej społeczności. To powstało głównie dzięki Wam. Kłaniam się nisko i dziękuję. Sklep nie jest idealny -to nasz początek. Dlatego tez proszę Was Koledzy o wyrozumiałość, ale też o konstruktywną krytykę, rady i wsparcie. Kto wie, gdzie to nas jeszcze zaprowadzi. Na początku chciałbym przydzielić stały rabat Golarzom, którzy się zarejestrują. Proszę zatem po rejestracji o priv lub podczas rejestracji o info, że jesteście z Forum. Wtedy przydzielę każdemu stały rabat na zawsze, który będzie zawsze łączył się z innymi rabatami  :hello2:  To będzie na ten moment wyliczeń i kosztów stałe 7% na zawsze. Mam nadzieję, że kiedy rozwiniemy sklep będzie to więcej, jeśli dostawcy nas dostrzegą i dadzą lepsze warunki współpracy. Ale to czas, spokój cierpliwość i pokora  O:-)  Jestem podekscytowany, pewnie ta wiadomość jest również taka i to czujecie. Cholera, JARAM SIĘ!!!!  :hello2:  :hello2:  :hello2: 
Kochani, czekam na Was i dawajcie znać, jeśli znajdziecie jakieś błędy na stronie. Jeśli macie jakieś konkretne oczekiwania, jak zawsze jestem dla Was. Jeśli ktoś nie ma numeru do mnie to 883 858 777

Lecimy z życiem!  :shaving:  :beer:  :hello2: i widzimy się jak zawsze w "Moje dzisiejsze golenie" gdyż w tej kwestii nic się nie zmienia!

Pozdrowionka serdeczne!  :beer:
Wasz Arjuna

Link do sklepu: https://dwaostrza.pl

Czekam na odzew jak to widzicie!

P.S. Szczególne podziękowania za wsparcie w projekcie dla  @Wielblad @Borat @Mokasyn86 @Retroshaver @lukassonek @T800 @Zolkowski_Workshop @DawidEs @kwasek071 @Monocero

Normad

:hello: WoW jestem pod wrażeniem
Fajna nowina bardzo się cieszę i życzę  Wam  samych sukcesów !!!
Pozdrawiam serdecznie Norbert

Brzytwy ; Kamisori I Europejskie i Japonskie
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959

Mariusz888

No ja przyznam, że zajrzałem i wygląda to super. Wybór też wcale nie taki mały :) Cieszę się i życzę samych sukcesów :)

loppek

Super @Arjuna ! Bardzo się cieszę :hello2:  Będę kupował na pewno. Dawaj rabat !!! :))

patric79

Cytat: Arjuna w 13 Listopad 2025, 17:57:49Czołem Załoga!

Stało się! Po kilku miesiącach pracy razem z żoną Asią otworzyłem sklep o profilu TG  :hello:  :beer:
Jesteśmy nastawieni na propagowanie tradycyjnego golenia w Polsce - w tym kierunku będziemy rozwijali markę Dwa Ostrza.
Sklep jest naturalną wypadkową zdarzeń. Ma na celu wspierać markę w propagowaniu tradycyjnego golenia.

A Kurcze ale wiadomość  :)
Też kiedyś prowadziłem sklep z kolegą,Był to sklep stacjonarny oraz internetowy z tuszami do drukarek,

Także życzę żeby się udało i byli klienci, bo to najważniejsze. Powodzenia  :beer:

Mintus

@Arjuna super sprawa  ;D  :beer2: gratulacje  napewno będę zaglądał powodzonka życzę

T800

Arjuna

Cytat: loppek w 13 Listopad 2025, 18:06:44Super @Arjuna ! Bardzo się cieszę :hello2:  Będę kupował na pewno. Dawaj rabat !!! :))

Przydzielony!!! (sprawdź :)) :thank_you:  :thank_you:  :thank_you:  :hello:  :hello2:

Robi131

loppek

Cytat: Arjuna w 13 Listopad 2025, 18:13:26Przydzielony!!! (sprawdź :)) :thank_you:  :thank_you:  :thank_you:  :hello:  :hello2:
A gdzie to sprawdzić? Mam w koszyku Lavender D R Harris i już klikam, kurna nać  O0

MacGyver

Borat

loppek

@Arjuna działa, normalnie cuda! Zdjąłem Ci stan magazynowy Lavender właśnie :) Skąd on wiedział, że to ja  :D

patric79

Przejrzałem na szybko stronę, wszystko działa prawidłowo, żadnych błędów, szata graficzna bardzo ładna prosta czytelna.
Wiem że mnóstwo czasu zajmuje wprowadzenie towaru na sklep,

Ceny też spoko, żadnych minusów nie widzę  ;)
Strona też się szybko ładuje to dobrze, bo przy sklepach to różnie bywa.

Retroshaver

@Arjuna tak się cieszę, że wszystko się finalnie udało i maszyna ruszyła pełną parą.
Kolejny mocny punkt wśród sklepów online traktujący o tak bliskiej naszemu sercu tematyce TG!
Pięknie! Serce rośnie! Cieszę się Twoim szczęściem i publicznie deklaruję pełne, dalsze wsparcie podjętej przez Ciebie inicjatywy. Swoim zaangażowaniem w życie forumowej społeczności (którym do tej pory się wykazywałeś) udowodniłeś jak ważnym jesteś jej ogniwem. Jestem przekonany, że karma wróci w postaci wsparcia i zaangażowania także innych członków naszej forumowej braci. Trzymam kciuki i mocno kibicuję  :hello2:
Saliut!