Co ostatnio oglądałeś?

Zaczęty przez Monocero, 22 Wrzesień 2020, 13:00:44

Przeczytano 18 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sparrov

•  

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

AdamS

Dyktator 1940r. Mistrzu Charlie Chaplin.
Główny aktor jest barberem.

Charlie Chaplin chciał zwrócić uwagę w USA jaka jest sytuacja w Europie.
  •  

Mokasyn86

Jutro lecę na Piaski do @T800 :scooter:

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

n3dvi3d

Właśnie skończyłem pierwszy sezon serialu ,,Przesmyk"
Wciągnął mnie niemiłosiernie ale oglądając miałem w sobie dużo złych emocji wiedząc, że tak to rzeczywiście działało/działa.
Jeżeli ktoś lubi taki klimat to polecam, jest dostępny na HBO.

(D.D)
  •  

T800

Szukając odpowiedzi na moje odwieczne pytanie (Po co?)W dziwnych myślach Znalazłem taki filmik Hmmmm https://youtu.be/DuNDU1vCkh4?si=hTOLdOCIoOjy-zHOhttps://youtu.be/DuNDU1vCkh4?si=hTOLdOCIoOjy-zHO
  •  

Wiesław Wojnar

Od początku sierpnia siedzę na L4 z rozwaloną torebką stawową, więc szukałem serialu, żeby zabić czas. Jeśli ktoś lubi tematy dzikiego zachodu, to z czystym sumieniem polecam Deadwood. Gra aktorska i różnorodność postaci niesamowita. Jedynie zakończenie było bez fajerwerków, ale jest jeszcze film, za który niedługo się biorę i mam nadzieję, że on wyjaśni więcej wątków.

•  

n3dvi3d

A więc wiem co dzisiaj będę oglądał. Dzięki za polecenie  :hello:
(D.D)
  •  

Retroshaver

@n3dvi3d

Również mogę polecić serial, który zaproponowałeś bo faktycznie wciąga. Jeżeli jest to nawet w 2/3 przekoloryzowane to i tak jest grubo.

Ja ze swojej strony mogę polecić ten serial. Również wciąga

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
  •  
    Za ten post podziękował: n3dvi3d

Wiesław Wojnar

@Retroshaver

Chyba aż wykupię na miesiąc skyshowtime, bo też widzę serial w klimacie.
  •  

Retroshaver

Cytat: Wiesław Wojnar w 29 Sierpień 2025, 11:21:04@Retroshaver

Chyba aż wykupię na miesiąc skyshowtime, bo też widzę serial w klimacie.
Tak. Jak lubisz takie klimaty to ten będzie lux.
Jest jeszcze dość głośny ,,Yellowstone" na tej samej platformie, ale ,,1923" spodobał mi się bardziej. Chyba ze względu na (właśnie) umiejscowienie w czasie.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

judgebien

Cytat: Retroshaver w 29 Sierpień 2025, 11:15:26ównież mogę polecić serial, który zaproponowałeś bo faktycznie wciąga. Jeżeli jest to nawet w 2/3 przekoloryzowane to i tak jest grubo.

Ja ze swojej strony mogę polecić ten serial. Również wciąga

No to jest sztos, ale trzeba obejrzeć wszystkie części tej historii, Yellostone to świetny serial a jego prequele 1923 i 1883 są równie dobre 

lukassonek

ja to pewnie przy czymś takim miałbym całą łeb pociętą :D  O:-)  :))
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Wielblad

Wiedziałem żeby nie zaczynać tego 1923... tak zaciągnęło że 2gi sezon juz lece...  :beer:
...a minister golenia ostrzegał ???
  •  

judgebien

Cytat: Wielblad w 02 Wrzesień 2025, 06:28:09Wiedziałem żeby nie zaczynać tego 1923... tak zaciągnęło że 2gi sezon juz lece...  :beer:

tez tak miałem, ale ja zacząłem ogladanie serii  od Yellostone
  •