RazoRock GAME CHANGER 84-P

Zaczęty przez Monocero, 16 Styczeń 2019, 23:01:09

Przeczytano 13 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

judgebien

@zami mam Destrojera, bardzo fajna rączka. Grubsza niz Super Knurl, dobrze sie trzyma, ale Super Knurl ma leprze wykonanie i  moletowanie i lepiej leży w rece.
  •  

Daniello

Czy do przesyłki game changera jest doliczana jeszcze opłata celna? Na stronie widnieje informacja, że koszt dostawy to 29,99 USD. Proszę o informację jeśli ktoś zamawiał.
  •  

judgebien

@Daniello a czego chcesz sprowadzać Gamą Changera z zagranicy  jak u nas kupisz bez problemu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  

Martinesku

A czy taki GC84P lub Mamba 92 da jakąś realną poprawę (i w jakim aspekcie) w stosunku do Bayonetty jeśli ta dogala świetnie?
maszynki:  TGS Syntesi,  RazoRock Lupo 95 CC,  RazoRock Game Changer 1.05 CC,  Mühle R41
blaszki 👍:  Gillette King C,  Polsilver Arab Vintage, Gillette Minora,  Polsilver S. Iridium,  Gillette 7 o'clock  Sharp Edge (żółte)
  •  

TJ

Według mnie GC 84p nie zrobi nic lepiej niż bayonetta, u mnie był delikatniejszy, ale poziom dogolenia też trochę odstawał. Co do mamby to nie miałem więc nie mogę porównać.
Jak znam życie ktoś będzie miał odwrotnie niż ja więc nie przekonasz się dopóki sam nie spróbujesz

Kacper Nowak

Cytat: Martinesku w 20 Wrzesień 2025, 09:42:43A czy taki GC84P lub Mamba 92 da jakąś realną poprawę (i w jakim aspekcie) w stosunku do Bayonetty jeśli ta dogala świetnie?

NIE

Bardziej łagodne,, przyjemniejsze w odczuciu, troszkę mniej skuteczne, co nie zmienia faktu że wszystkimi się ogolisz.

HaSSaN

@Martinesku Jeżeli dogalasz się elegancko Bayonettą bez podrażnień to zostań przy niej. GC 84p na pewno Cię lepiej nie dogoli na pewno dużo dużo delikatniej ale mniej skutecznie. Jeżeli już chcesz brać pod uwagę GC to szukaj 1.05P tutaj co do skuteczności to imo porównywalnie ale GC duuuuuzo łagodniejszy dla mnie był.
  •  

Martinesku

Cytat: HaSSaN w 26 Wrzesień 2025, 21:21:59@Martinesku Jeżeli dogalasz się elegancko Bayonettą bez podrażnień to zostań przy niej. GC 84p na pewno Cię lepiej nie dogoli na pewno dużo dużo delikatniej ale mniej skutecznie. Jeżeli już chcesz brać pod uwagę GC to szukaj 1.05P tutaj co do skuteczności to imo porównywalnie ale GC duuuuuzo łagodniejszy dla mnie był.
Dzięki za poradę, sprawa jest i tak nieaktualna z Game Changerem, gdyż mój ostatni nabytek AX-SE zapewnia mi delikatne golenie z gap 1.15 a i większe gapy też są i już wiem jak to jest, delikatności w każdym razie nie szukam. Jedyne co jeszcze chodzi mi po głowie to spróbowanie maszynki z otwartym grzebieniem, może jakiś Game Changer "Jaws" albo R41. Tak ostatnia może będzie kropką nad i ostatnią maszynką jaką chce mieć (nie chcę 10-20 maszynek, chcę mieć 3).
maszynki:  TGS Syntesi,  RazoRock Lupo 95 CC,  RazoRock Game Changer 1.05 CC,  Mühle R41
blaszki 👍:  Gillette King C,  Polsilver Arab Vintage, Gillette Minora,  Polsilver S. Iridium,  Gillette 7 o'clock  Sharp Edge (żółte)
  •  

HaSSaN

@Martinesku No to jak chcesz mieć tylko 3 maszynki to koniecznie bierz kultową R41, jestem pewien, że w 100% zaspokoi Twoje oczekiwania co do otwartego grzebienia  :)
  •