RazoRock MAMBA 70

Zaczęty przez Monocero, 16 Styczeń 2019, 22:32:32

Przeczytano 4 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Monocero

Maszynka na żyletki RazoRock MAMBA 70

Firma RazoRock ostatnimi czasy serwuje nam piękne klasyczne maszynki na żyletki ze stali nierdzewnej. Jakość wykonania i estetyka tych produktów są niewiarygodnie dobre w stosunku do ceny. Maszynka została dostarczona ze sklepu https://www.italianbarber.com/ w sposób bezproblemowy i bardzo szybki.

Opakowanie maszynki stanowi skórzane etui w kolorze czarnym, które doskonale ją zabezpiecza przed ewentualnymi uszkodzeniami.
wykonanie maszynki jest na wysoki połysk. Zwróćcie uwagę na rączkę, która jest wykonana z tytanu.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

(D.D)
  •  

Stando

A doczytałeś się z czego jest rączka ? :D
  •  

INFIDEL

rączka droższa od głowicy  :)
  •  

Stando

Może dlatego maszynka jest wyceniona na 65 $
  •  

bigmaciek

Jest napisane, że z tytanu. Może dlatego jest taka lekka.
  •  

Stando

Wiemy  ze z tytanu :) to też przeczytaliśmy :).  Głowica jest z stali, rączka z tytanu. Zamówiłem :)
  •  

Stah

Gdzie zamawiacie takie maszynki poza podanym linkiem ?
  •  

zennhorst

wydaje mi się, że kolega Stando ma jakieś dojścia ... ale może sam się wypowie  ;D
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

matrax

Fajna ta maszynka, jest o czym myśleć :) @Monocero - czekam na wrażenia z golenia, potem wybieram nr do Bociana  :D
  •  

Stando

Cytat: zennhorst w 17 Styczeń 2019, 08:54:32
wydaje mi się, że kolega Stando ma jakieś dojścia ... ale może sam się wypowie  ;D

Nie wiem , nie znam się, zarobiony jestem  8)
  •  

Stah

@zennhorst
Pytam ponieważ koszt przesyłki z tej strony, to połowa wartości maszynki.
  •  

Stando

Niestety, ktoś to musi Ci przywieść, i za darmo tego nie zrobi. Zawsze  coś można dobrać do wagi.
  •  

bigmaciek

@Monocero

Trochę czasu już minęło. Mógłbyś coś więcej napisać?  ;)
  •  

Monocero

@bigmaciek  nic sie nie zmienilo, maszynka najlagodniejsza ze wszystkich jakie kiedykolwiek używalem i skuteczna jak krwawa marry. To nawet dziwne uczucie golić sie i nie czuć ostrza. Niestety tak jak podejrzewałem przy dłuższym zaroście sie przypycha. Jeszcze jedno, konstrukcja maszynki pozwala łatwo ją oczyścić.
(D.D)
  •  

bigmaciek

Chciałbym żebyś ja porównał z ASD2. Może być ciekawe.
  •