Zdjęcia moich fajek - drugie zainteresowanie

Zaczęty przez Monocero, 01 Grudzień 2018, 22:20:23

Przeczytano 7 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tombar

Mała zajawka z fajczarstwa. Dzisiaj rano tytoń Samuel Gawith St James Flake w fajce HHB model 89. Spora i  nieco ciężka faja za to bardzo smaczna. Do popicia kawka z Zambii.

Za to wczoraj zapaliłem w sporej misce Ben Wade coś, co przyprawiło moje kubki smakowe o dreszcz rozkoszy. Jakieś 2-3 lata temu do Mac Baren Scottish Mixture dodałem ten sam tytoń tylko w postaci Flake (ma on trochę iny profil smakowy). Dojrzewanie dostało sporego kopa i wyszła w efekcie kwiatowo- miodowa ekstaza. :P Z braku czasu nie  paliłem od ubiegłej niedzieli lub soboty nawet. Wreszcie wolna chwila o poranku i kawka z Meksyku.

Ius est ars boni et aequi
  •  
    Za ten post podziękował: Razir

n3dvi3d

To i ja coś wkleję w wątku.
Fajka Peterson 302 z tytoniem  Curly Cut. Było pyszne. Zdjęcie sprzed kilku dni.

•  
    Za ten post podziękował: Razir

Razir

:hello: Oj.... kusicie Panowie :devil:
Chyba pojadę do mojej siory po fajki po moim Tacie.
                  Pozdrowionka :hello:
  •  

tombar

Kiepska pogoda, ale zawsze jest fajna fajeczka. ;D  Tym razem duńska klasyka od Bjarne Nilsena. Fajka pięknie usłojona, duży, smaczny klocek. Dostałem ją w stanie totalnego zasyfienia. Wymagała sporo pracy, ale efekt końcowy jest na prawdę imponujący. Piękny komin ukształtowany na koniakówkę, ustnik akrylowy. Ciekawostką jest spód komina zdobiony we wzór od piłki nożnej.

Ius est ars boni et aequi
  •  

n3dvi3d

Wczoraj pyszna fajeczka na zakończenie świąt w ładnych okolicznościach przyrody  :)

•  

Hussar

Dziś dotarła moja nowa fajeczka od Polskiego rzemieślnika z Przemyśla Roberta Trypuza

•  

Piotr G

Gruszeczka czy wisienka ? z czego jest zrobiony pierścień na szyjce ? :hello:
Muhle R41 Grande, Muhle R89 Grande, Merkur 43C, Merkur Futur.
  •  

Hussar

•  

Piotr G

To ciemne jednolite wybarwienie mnie zwiodło. Zacna pipa. Pozdrawiam Piotr G  :beer3:
Muhle R41 Grande, Muhle R89 Grande, Merkur 43C, Merkur Futur.
  •  

jarecki

Te fajki to wręcz małe dzieła sztuki. Tylko użytkujcie z umiarem bo zdrowia w sklepie się nie dokupi :)
  •