Pokaż swoje kamienie

Zaczęty przez Turtle, 08 Maj 2025, 17:16:15

Przeczytano 203 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Turtle

Proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie @Chmura  :D

Brakuje 2. Arkansas, zestawu Asano Nagura i jednego pudełkowego Eschera - już nie mam pomysłu jak je układać żeby zmieścić na 2półkach :))
/Tak, zacząłem trzecią  :laugh3:

A jak na złość szafka zaczęła mi się rozłazić... Chyba muszę młotka poszukać :D

(Taki wątek chyba był na Brzytwie... Jeżeli się mylę i jest tu to proszę o info, połączy się)

Chmura

O jasny chu... Nie prędko mi umierać ale chyba życia by nie starczyło aby każdego porządnie rozpoznać na brzytewkach.  :thank_you: Szacuneczek. Będzie chwila to swoje wyciągnę gdzieś na stół i też pstryknę...
  •  

Wielblad

???

Scalony post: 08 Maj 2025, 17:24:26
Do każdej kamisori oddzielny kamien  :beer:
...a minister golenia ostrzegał ???
  •  

Mokasyn86

Piękny krajobraz, cudo widoki :inlove:
  •  

Marcin39

•  

Wielblad

Cokolwiek by się tu niezamiescilo mam wrażenie ze po wpisie kolegi @Turtle bedzie marginalne z punktu widzenia "kolekcji"... ale i tak pokaze swoje zbiory.  Dużo tego niema ale co tam...  >:D  ;D

...a minister golenia ostrzegał ???

Mokasyn86

Ja wrzucam swoją starą fotę jednej półki, bo za jakiś czas chciałbym wrzucić aktualną. I sobie przeanalizować. Tu nie widać wszystkiego, ale nie będę się tłumaczył ;)

loppek

To I ja wrzucę, ale nie po to, żeby się chwalić, bo nie ma czym przy zbiorach WCzc.Kolegów, ale żeby się pożalić  :))  Lata całe miałem 2 kamienie, a przez Forum niebezpiecznie zaczynam nabierać tempa. Najpierw dorzuciłem La Lune, a teraz jeszcze zamówiłem sobie Shapton 1500 i już kombinuję dalej  :mystic: Goddamnit >:D