Kamienie Wakō Snats

Zaczęty przez DawidEs, 29 Lipiec 2025, 16:53:19

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

loppek

•  

Chmura

Goliłem się dziś Friodurem INOX. Nie było efektu super WOW jak przy Filarmonice ale od Arka kamień nie odstawał, tym samym Friodur został naostrzony najlepiej jak pamiętam i na równo z wyślizganym Arkiem Transculentem.

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Chmura

@Mokasyn86 nie ostrzyłem go na JNAT jeszcze.
  •  

loppek

Panowie @DawidEs i @Chmura  - korzystaliście z InPost może przy wysyłce tych kamieni? W sensie ze strony InPost.es, gdzie można wygenerować kod dostawy do paczkomatu w PL i podawaliście go Alberto? Dzięki z góry.
  •  

Chmura

@loppek ja tak, tłumacz Google i jakaś strona z InPostu chyba z instrukcją była sprawdzana przy generowaniu tego :D
  •  
    Za ten post podziękował: loppek

loppek

Właśnie tak samo testuję  :D  - z ubezpieczeniem przesyłka na gabaryt B (19 cm) wychodzi mi 16,29 EUR. Koszt kamienia to 125 EUR (mniejszy kawałek skały niż Wasze), ubezpieczenie 4 Jurki, 12 z groszem wysyłka.
  •  

DawidEs

Cytat: loppek w 07 Wrzesień 2025, 21:42:57Właśnie tak samo testuję  :D  - z ubezpieczeniem przesyłka na gabaryt B (19 cm) wychodzi mi 16,29 EUR. Koszt kamienia to 125 EUR (mniejszy kawałek skały niż Wasze), ubezpieczenie 4 Jurki, 12 z groszem wysyłka.

Dokładnie tak samo robiłem 😉👍 Alberto chciał tam czymś innym wysyłać i trochę trwało zanim dogadałem z nim wysyłkę Inpostem, więc pewnie na doświadczeniu ze mną teraz wysyła 😂 Rejestrujesz się na stronie, wypełniasz wszystko i przesyłasz mu kod QR z numerem przesyłki. Do mnie doszło chyba w 5 dni roboczych.

loppek

@DawidEs przetarłeś szlaki dla bezpiecznych i szybkich przesyłek WAKO SNATS :D
  •  
    Za ten post podziękował: DawidEs