Gillette Minora

Zaczęty przez Błażej, 25 Marzec 2024, 18:40:50

Przeczytano 11 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcin19883

@yacek _b
A ja na OLX szukałem, bo kiedyś tam były.
  •  

Błażej

Cytat: Piotr G w 26 Marzec 2025, 19:09:21Mogę poprosić link do tego sprzedawcy?  :thank_you: Piotr G
Jak koledzy wyżej pisali, oferta już zdjęta.
  •  

wind34

Stando Morana SA23 Crystal, Rockwell 6C, Muhle R41 Rose Gold, Edwin Jagger 3one6, Merkur 34c, Merkur progres 500, KEDAKE 5/8
  •  

Poljot_87

Czy te nowe Minory czymś się różnią od tych poprzednich z napisem Made in Russia? Miałem te poprzednie i jakoś specjalnie mnie niczym nie zachwyciły. Żyletki jakich mnóstwo na rynku.
  •  

Borat

Cytat: Poljot_87 w 18 Kwiecień 2025, 14:16:09Czy te nowe Minory czymś się różnią od tych poprzednich z napisem Made in Russia? Miałem te poprzednie i jakoś specjalnie mnie niczym nie zachwyciły. Żyletki jakich mnóstwo na rynku.

Minory z tego co wiem są rosyjskie tylko napisy mają po arabsku gdyż były produkowane na rynek w Algierii.

Żyletka jak żyletka lecz tutaj to cena czyniła cuda  :)
  •  

grabi

Nie wiem czy taki mój traf ale goliłem się ostatnio superslantem (L3 OC) i golenie ok. Dziś chciałem drugi raz się ogolić żyletką i maszynka nic nie zbierała. Wymieniłem na nową i się ogoliłem. Ja rozumiem że słaba żyletka ale żeby aż tak? Sprawdzę przy następnym goleniu czy ta sztuka też słaba.
  •  

Borat

U mnie Minora sprawdza się bardzo dobrze w Progresie.
  •