Film "Chciałbym się ogolić"

Zaczęty przez zyziu, 01 Marzec 2026, 18:33:30

Przeczytano 273 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zyziu

W związku z tym że to mój pierwszy post chciałbym przywitać się ze wszystkimi Użytkownikami i podziękować Wam, gdyż dzięki lekturze Waszych dyskusji i porad mój powrót po latach do TG odbył się w miarę bezboleśnie ;). Poniżej zostawiam film który pamiętam jeszcze z czasów sprzed Youtube a na który przypadkowo dziś trafiłem. Świetny i zaskakujący krótki metraż Andrzeja Kondratiuka z 1966 roku pod jakże znamiennym tytułem "Chciałbym się ogolić". Pozdrawiam forumowiczów.

Martinesku

@zyziu Cześć zyziu, witaj na forum. Film to klasyka, sam go kiedyś wstawiałem ale zdaje się nie byłem pierwszy. Świetna pozycja i gra aktorska.
maszynki:  TGS Syntesi,  RazoRock Lupo 95 CC,  RazoRock Game Changer 1.05 CC
blaszki 👍:  Gillette King C,  Polsilver Arab Vintage, Gillette Minora,  Polsilver S. Iridium,  Gillette 7 o'clock  Sharp Edge
  •  

Marcin39

Ciekawe kino :beer2:
A furki prima sort :beer2:
Brzytwa to chyba Paul Schulze 8)
  •  

Arjuna

Czołem @zyziu witaj po drugiej stronie!  ;D Pisz i dziel się swoimi doświadczeniami!  :hello2:

Pozdro serdeczne!

Janusz_Senior

Kamisori: Iwasaki (Ryouichi Mizuochi)  |  Hiyoshimaru (tamahagane)  |  Inoue Tōsuke  |  AZUMA (Yasuki steel)  |  DAIRI
  •  

Borat

•  

judgebien

Witaj @zyziu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  

zyziu

Dzięki za powitanie i pozdrowienia. Mija raptem dwa i pół miesiąca od powrotu do TG po prawie ćwierć wieku a inwentarz sprzętowy już się znacząco powiększył więc będzie o czym rozmawiać i dzielić się doświadczeniem. Pozdrawiam również. :hello2:
  •  

barber

•  

Robcyk

https://youtu.be/GkaN0xqY1vQ?is=hbHnaU_pXTQMQ56Z   tu jest prawdziwe golenie. A dogolenie dziur nosowych to mistrzostwo świata. Ukłony
  •  
    Za ten post podziękował: loppek

Retroshaver

@zyziu dzieki za przypomnienie.
Gęsto i duszno. Moment zabawy z brzytwą na szyi też mocny.
Muzyczka luks  :hello:

zyziu

Cytat: barber w 03 Marzec 2026, 21:57:24@zyziu - jadymy  :smarty:  :smarty:  :smarty:

Jazda już się zaczęła - trzy maszynki, trzy pędzle, pięć mydeł i dwa kremy do golenia w dwa i pół miesiąca :D A z Waszych postów wnioskuję że dla pasjonaty to dopiero początek.
  •  
    Za ten post podziękował: barber

Milas

@zyziu
Jazda? Widzę, że dopiero (powolutku) zbliżasz się do linii START  ;)
  •  
    Za ten post podziękował: Marcin39