Głosowanie na zdjęcie tygodnia 9/2026

Zaczęty przez Piotros2, 28 Luty 2026, 18:08:45

Przeczytano 545 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Milas

•  

judgebien

•  

Simon

Zapraszam na mój Instagram o męskiej pielęgnacji - Brodata_piguła

https://www.instagram.com/brodata_pigula/
  •  

DonnieDarko

Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

Marcin39

•  

Mariusz888

Muhle R41GS  + R41 + R89 + Companion | Rockwell 6S + 6S Red | TGS Bayonetta + Syntesi + Styletto V2| Stando Morana + Leszy OC + Bies CC | Wilkinson Premium | Merkur Progress Brass + 1896 | Blackland Blackbird CC+OC
Boker Abalone + Graf Adolf III | Feather AC SW SS + AC SR Japanese + AC SR + AC DX
  •  

Robcyk

•  

Martinesku

maszynki:  TGS Syntesi,  RazoRock Lupo 95 CC,  RazoRock Game Changer 1.05 CC
blaszki 👍:  Gillette King C,  Polsilver Arab Vintage, Gillette Minora,  Polsilver S. Iridium,  Gillette 7 o'clock  Sharp Edge
  •  

Harnold1987

Parker 94r - Rockwell 2c (+ uzupełnienie płytek do 6c) - Merkur 34C - Yaqi Mellon OC + COB + SS - R89 - KGC - Wizamet Junior - Yaqi Tile - Lord L6 - Merkur Chingress - Yaqi SRH06 - R41 - Bayonetta - Yaqi Slope - Yaqi Telstar SS - Yaqi Ghost 90SB - Timor 1322 - RR German Slant 37 etc.
  •  

Normad

Brzytwy ; Kamisori x12 I Revisor I Friodury I Bökery I
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959
  •  

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Mariusz888

@Piotros2 - jak będziesz miał chwilkę to proszę o podmianę mojego zdjęcia na fotkę kolegi @lukassonek bo zaraz kolejny konkurs a moja nadal wisi zamiast niego :)
Muhle R41GS  + R41 + R89 + Companion | Rockwell 6S + 6S Red | TGS Bayonetta + Syntesi + Styletto V2| Stando Morana + Leszy OC + Bies CC | Wilkinson Premium | Merkur Progress Brass + 1896 | Blackland Blackbird CC+OC
Boker Abalone + Graf Adolf III | Feather AC SW SS + AC SR Japanese + AC SR + AC DX

lukassonek

Zdjecia jak dobrze kojarzę to tylko @js i @Monocero mogą ;p
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

DonnieDarko

Ale już od jakiegoś czasu zauważyłem ze są z tym jakieś opóźnienia
Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •