Zapoznaj się z Regulaminem Bazaru forum, zanim założysz temat

https://www.golarze.pl/index.php?topic=3.0

Zapoznaj się z tematem Zgłaszanie wiadomości

https://www.golarze.pl/index.php?topic=1864.0

Należy przesyłać zdjęcia do tematów sprzedażowych w Bazarku na zewnętrzne hostingi, takie jak Postimages, Imgbb lub inny dowolny hosting, aby uniknąć zbędnego obciążania forumowej galerii zdjęciami związanymi ze sprzedażą.

(S) Saito SK1 oraz SK3

Zaczęty przez n3dvi3d, 20 Luty 2026, 07:57:24

Przeczytano 852 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

n3dvi3d

Dzień dobry,

Oferuje na sprzedaż dwie brzytwy z mojej ,,kolekcji" produkcji R. Saito.
Nie jest mi znana data produkcji, natomiast mistrz wytwarzał je w latach 50/60/70.
Jak na swój wiek są zachowane w całkiem fajnym staje. Jak widać na zdjęciach nie są w stanie idealnym, jeżeli chce się je zrobić na lustro trzeba trochę się pobawić z polerką.
Najbardziej cenię w nich jakość stali jaka została użyta - wspaniale trzyma ostrość. Przy tak uśmiechniętych ostrzach należy jednak pamiętać, że wecowanie tutaj to nie 50x na pasie. Przez tak mały styk krawędzi ze skórą należy wykonać tych ruchów znacznie więcej. Odwdzięcza się to jednak przy goleniu.
Kształt tego ostrza pozwala na znacznie łatwiejsze dogolenie się w trudniejszych miejscach np. w przypadku zarostu rosnącego na szyi od boku. - ja tak mam i sprawdza to się świetnie.

Ceny jakie mnie interesują to:

SK3 - 950zł - wysyłka po mojej stronie.

SK1 - 1250zł - wysyłka po moje stronie.

Ceny mogą być do negocjacji, ale w ramach rozsądku.

Na wszelkie pytania odpowiem na PW - na które będę w stanie odwiedzieć
Zainteresowanych proszę o wiadomość w wątku.
Wpisy niedotyczące oferty są niemile widziane  ;)

(D.D)

loppek

Proszę o rezerwację Sk1 do wieczora. Odezwę się ok 18-19 na pw.  :beer2:

n3dvi3d

(D.D)
  •  
    Za ten post podziękował: loppek

Arjuna

Dobra, wiem, że ten post niezgodny.. Wiem i przepraszam.... ALE KUPUJCIE BO MI SIĘ RĘCĘ TRZĘSA!!!!!!  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:

n3dvi3d

Doszły mnie słuchy, że SK1 znalazło nowego właściciela, więc dostępna już jest tylko SK3  :hello:
(D.D)

Mokasyn86

Zamiana za inne towary także wchodzi w grę, czy tylko zamiana za banknoty Narodowego Banku Polskiego ?
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

n3dvi3d

@Mokasyn86

Jestem otwarty na propozycje, dawaj PW  ;)
(D.D)

Mokasyn86

@n3dvi3d Została tylko SK3, ja byłem sfokusowany na SK1. Przepraszam za zamieszanie :-X  :wall3:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Maniacz

Szkoda, bo Sk1 chciałbym mieć, ale się spóźniłem.
  •  

n3dvi3d

(D.D)
  •  

n3dvi3d

Niech stracę  :)) - cena ostateczna za SK-3 - 850zł
(D.D)
  •  

n3dvi3d

(D.D)
  •  

n3dvi3d

Oprócz SK3, która jest dalej dostępna dorzucam do gara:

Boker Graaf Adolf III 6/8

Jestem jej pierwszym właścicielem, brzytwa jest naostrzona i gotowa do działania.
Ostrzona była zawsze z taśmą kaptonową.
Na zdjęciu, które przedstawia grzbiet od góry zaznaczyłem miejsca gdzie osobiście usunąłem złocenia. Pod złoceniem wystąpiły jak się okazało naloty patyny, ja nie będąc do końca pewny, że to ruda szmata dla świętego spokoju spolerowałem to. Posiadam do nie oryginalnie opakowanie w formie ramki, które bardzo ładnie prezentuje się na komodzie.
Za nową sztukę zapłaciłem 1450zl - cena jaka mnie interesuje to 1000zl - wysyłka po mojej stronie

Zaintersowanych zapraszam na PW.  :hello:
(D.D)
  •  
    Za ten post podziękował: Wielblad

n3dvi3d

(D.D)
  •  

n3dvi3d

(D.D)
  •