Co dziś dłubałem

Zaczęty przez Chmura, 13 Sierpień 2025, 15:54:36

Przeczytano 6 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ShaveManiac

Cytat: Wielblad w 25 Grudzień 2025, 15:31:10Dzień bez dłubania dniem zmarnowanym..
Pod papier i metalpolish trafiła wapka... po szybkim listingu poszla na bbw/coti/ark ..

Test golenia dopiero wieczorem badz jutro bo mało od wczoraj odrosło...
Zazdroszczę takich umiejętności upiększania brzytew i ich ostrzenia... Dla mnie to wiedza, która już do końca życia pozostanie tajemnicą...
  •  
    Za ten post podziękował: Wielblad

Axelf

@Arjuna by zmotywować Cię do działania dedykuję Ci tę skromną Bayonette z Twojego podwórka :thank_you:

Pracę wykonano podczas 2 godzinnego treningu na rowerku treningowym (spalając świąteczne kalorie) :coffee2:

Mokasyn86

Cytat: Axelf w 26 Grudzień 2025, 20:29:46Pracę wykonano podczas 2 godzinnego treningu na rowerku treningowym
Ja bym musiał tak połączyć bieganie po lesie z ostrzeniem brzytwy :knight:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  
    Za ten post podziękował: Axelf

AdamS

@Axelf
"Złote a skromne" 🤩
Gajos w Klerze

Arjuna

•  
    Za ten post podziękował: Axelf

Retroshaver

Chmura

Cytat: Mokasyn86 w 26 Grudzień 2025, 20:32:06Ja bym musiał tak połączyć bieganie po lesie z ostrzeniem brzytwy
Lasy nam na Śląsku przez takie wybryki pozamykają. Już widzę te nagłówki w gazetach :))

Chmura

Kamyk cięty. Ta czarna plama to wtrącenie które czuć pod palcem, uciąłem aby było blisko krańca kamyka żeby brzytwą po tym nie jeździć. Wyszło 14,5 x 5,5 cm więc taki jeszcze poręczny rozmiar i pasujący okruszek.

•  
    Za ten post podziękował: Wielblad

Wielblad

U mnie dzisiaj lakierowanie, równanie i szorowanie nowej zabawki...

...a minister golenia ostrzegał ???