Moje golenie brzytwą

Zaczęty przez kwasek071, 28 Styczeń 2024, 19:37:31

Przeczytano 80 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kwasek071

U Marcina masz edycję jubileuszową w czarnej wersji. Jak widzisz ten sposób pozwala na rozbicie mydła na dnie tygla, w szybszy sposób wtłoczenie w węzeł pędzelka .

kwasek071

Wszystkie po renowacji dla Kolegi .

Wysłane z mojego 24129PN74G przy użyciu Tapatalka

Mokasyn86

Z tą częścią zapachu drzew z innego kontynentu mydła @grain  to się zgadza 100%. I trochę zapachu kolońskości także 100%.
 :cool4:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  
    Za ten post podziękował: grain

kwasek071

Cytat: Mokasyn86 w 11 Styczeń 2026, 09:56:33Z tą częścią zapachu drzew z innego kontynentu mydła @grain  to się zgadza 100%. I trochę zapachu kolońskości także 100%.
 :cool4:
No widzisz .
Nikt mi nie powie, że nie mam nosa.  :thank_you:

kwasek071

Jutro film dla @Zolkowski_Workshop . Zajebiste mydło, zapachowo i właściwościami TOP.
 :)

Zolkowski_Workshop

Mokasyn86

A kto wtedy pukał do drzwi ? @grain ?
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

kwasek071

Cytat: Mokasyn86 w 15 Styczeń 2026, 22:51:17A kto wtedy pukał do drzwi ? @grain ?
Facet w starym swetrze w pasy, śmierdział kotłownią. Posiekał mnie rękawicą i umarłem .

grain

Mokasyn86

T800

Freddy Kruger miał ciężkie dzieciństwo nic więcej  :) Jego Mama zakonnica została zgwałcona przez stadko mężczyzn chorych psychicznie Może brzydził się samym sobą i dlatego zabijał dzieci
  •  

kwasek071

Arjuna

Ja siadam wieczorem, oglądam z Asią Kwaska. Serio  ;D  :shaving: Dziś zamiast Netflixa na telewizorze  :hello2:

kwasek071

Cytat: Arjuna w 16 Styczeń 2026, 19:38:27Ja siadam wieczorem, oglądam z Asią Kwaska. Serio  ;D  :shaving: Dziś zamiast Netflixa na telewizorze  :hello2:
Dobrze że to tylko 29 minut. I jest szansa, że nie zaśniecie na seansie   ;)

Arjuna

@kwasek071 obejrzane! Nawet szukaliśmy Aramisa 900 w sieci  ;D  >:D Pozdrowionka!