Co ostatnio oglądałeś?

Zaczęty przez Monocero, 22 Wrzesień 2020, 13:00:44

Przeczytano 11 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AdamS

Rozwaliły system. Chyba taki szczęśliwy że za 1 £ kupił tube kremu.
To my tak nie przeżywamy tych zachodnich mydeł za 25£😂
Jak to mawiają, cudze chwalicie swego nie znacie.
Dzieki
  •  

Martinesku

maszynki:  TGS Syntesi,  RazoRock Lupo 95 CC,  RazoRock Game Changer 1.05 CC,  Mühle R41
blaszki 👍:  Gillette King C,  Polsilver Arab Vintage, Gillette Minora,  Polsilver S. Iridium,  Gillette 7 o'clock  Sharp Edge (żółte)
  •  

loppek

@Martinesku przyznaj się, to Ty mu pakiet posłałeś za ocean :?  C'mon 8)
  •  

Robcyk

Właśnie jestem po 5 odcinku 1 sezonu "Fargo" ale to się pysznie ogląda😋. Nie wiem jak ten serial mi uciekł, a ma już swoje lata 😀
  •  

Martinesku

Cytat: loppek w 09 Styczeń 2026, 21:38:01@Martinesku przyznaj się, to Ty mu pakiet posłałeś za ocean :?  C'mon 8)
Nie, ale dziś się akurat goliłem liderkiem  ;)
maszynki:  TGS Syntesi,  RazoRock Lupo 95 CC,  RazoRock Game Changer 1.05 CC,  Mühle R41
blaszki 👍:  Gillette King C,  Polsilver Arab Vintage, Gillette Minora,  Polsilver S. Iridium,  Gillette 7 o'clock  Sharp Edge (żółte)
  •  

loppek

Ja też lubię Liderka, bardzo nawet. Kto nie lubi, ten kiep  ;D
  •  

T800

Czasem jak najbardziej Krem Lider Kultowa zielona maź  :shaving: Pamiętam jako dwu letnie dziecko że Sp Tata miał sztyft do golenia który bardzo zapachem przypominał lidera ale był w kolorze kremowym a nie zielonym Co to mogło być  :?
  •  

loppek

@T800 może było to mydło "Żak"? Mój dziadek takiego używał, tez w sztyfcie i taka barwa kremowa, ecru.
  •  
    Za ten post podziękował: T800

Retroshaver

Ciekawa historia firmy Olympus w jednym filmie.

Martinesku

Bardzo ciekawy materiał o Polaku i wielkim patriocie, który nazywał się Antoni Patek.

dzeus

•  

Martinesku

eee tam, ale ma mało żyletek  :D
  •  

AdamS

Nie jeden tu na forum ma x razy tyle że trzy takie skrzynki to za mało :D
  •  

dzeus

•